Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Βόμβες σε κατάληψη αναρχικών - Καμία σύλληψη...

Βόμβες σε κατάληψη αναρχικών - Καμία σύλληψη...
Επιχείρηση εκκένωσης είχαμε σε κατάληψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την γνωστή “Terra incognita”. Το κτήριο το οποίο ανήκει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τελούσε υπό κατάληψη για 16 ολόκληρα χρόνια, από το 2004 και από αυτό είχαν γίνει όχι λίγες επιθέσεις κατά Εθνικιστών.

Στο κτήριο βρέθηκαν δοχεία με βενζίνη, πετρέλαιο και πλάκες παραφίνης, εκρηκτικοί μηχανισμοί, γκαζάκια με φιτίλια, κροτίδες προσαρμοσμένες σε γκαζάκια, ναυτικές φωτοβολίδες, μία πλαστή αστυνομική ταυτότητα και άλλα πολλά…

Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν μπήκαν οι Αστυνομικοί στο κτήριο δεν υπήρχε κανένας μέσα λες και περίμεναν την επίσκεψη και την έρευνα και βεβαίως η Αστυνομία που παρακολουθούσε εδώ και χρόνια πρόσωπα και πράγματα γύρω από αυτήν την κατάληψη δεν γνώριζε ούτε ένα πρόσωπο που να σχετίζεται με αυτήν έστω να τον καλέσει για μία κατάθεση!

Είναι φανερό ότι μας κοροϊδεύουν και ότι πίσω από όλη αυτή την υπόθεση με την κατάληψη της Θεσσαλονίκης, όπως και με τα Εξάρχεια, κρύβεται ένα στημένο παιχνίδι.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: