Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Προς τους κατοίκους της Λέσβου: «Το δις εξαμαρτείν…»

Προς τους κατοίκους της Λέσβου: «Το δις εξαμαρτείν…»
Μεγάλης έντασης επεισόδια είχαμε σήμερα στην Λέσβο με αφορμή τις διαμαρτυρίες πολιτών ενάντια στην επέκταση του ήδη τεράστιου hotspot της Μόριας. Με απόφαση ΝΔ, δημιουργείται μια πραγματική πολιτεία λαθρομεταναστών στο νησί. Μόνο η υγειονομική μονάδα της Μόριας  που εγκαινίασε σήμερα η πρόεδρος της δημοκρατίας είναι… 450 τ.μ. και χωρητικότητας 62 κλινών, για να καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες των αλλοδαπών!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Μυτιλήνη δήλωσε ότι... κατανοεί πλήρως «τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε από την παραμονή χιλιάδων ανθρώπων στις δομές φιλοξενίας του νησιού». Στην πραγματικότητα δεν κατανοεί απολύτως τίποτα, όπως και κανείς άλλος που δεν ζει αυτή την κατάσταση.

Η κατάσταση λοιπόν ετέθη εκτός ελέγχου σήμερα με τραυματισμένους πολίτες από την επίθεση των ΜΑΤ αλλά και φωτιές που ξέσπασαν σε χωράφια από την εκτεταμένη χρήση των δακρυγόνων.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αγαπητοί Λέσβιοι. Σας εξαπάτησαν οι Συριζαίοι με την «αλληλεγγύη» και τα… βραβεία. Σας εξαπάτησαν οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ που δήθεν θα... έδιωχναν (με απελάσεις!) τους λαθρομετανάστες και τελικά τους... απελαύνουν στην ενδοχώρα. Ταυτόχρονα όμως επεκτείνουν και την Μόρια μετατρέποντας επισήμως την Λέσβο σε νησί – hotspot! Τι διαφορετικό περιμένατε να συμβεί;

Ως πότε θα σας εξαπατούν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα; Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης υπάρχουν μόνο 2 κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και… όλοι οι άλλοι! Ως πότε θα αναζητείτε λύσεις σε εκείνους που δημιουργούν το πρόβλημα;
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: