Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Δεν θέλει κυρώσεις στην Τουρκία η ΝΔ, θα υπάρχουν όμως κυρώσεις στα μικρά παιδιά που δεν θα φορούν μάσκα!

Δεν θέλει κυρώσεις στην Τουρκία η ΝΔ, θα υπάρχουν όμως κυρώσεις στα μικρά παιδιά που δεν θα φορούν μάσκα!
Εθνικόφρονες, τους... επακούμβησε ο Κυριάκος τους τουρκαλάδες: Το Spiegel ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης δεν επιθυμεί την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

Για "μακρύ κατάλογο κυρώσεων" προς την Τουρκία έκανε λόγο προ ημερών ο ανύπαρκτος Δένδιας, με αφορμή την - επί 16 ημέρες! - παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Τελικά οι μόνες κυρώσεις που θα δείτε, θα είναι αυτές προς όσους μικρούς μαθητές αρνηθούν να γίνουν... μασκαράδες στα σχολεία.

Εις ό,τι αφορά την Τουρκία σας έχουμε νέα: Το Spiegel ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης τορπίλισε ακόμα και αυτή την επιβολή κυρώσεων! Σύμφωνα με το περιοδικό, κατά την συνάντηση του με τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών, ο... υπέρκομψος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, άφησε να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

Αν αληθεύει η πληροφορία, τότε επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο η ύπαρξη ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Και τι έχει άραγε η κυβέρνηση να συζητήσει με τον Ερντογάν που απειλεί καθημερινά την Ελλάδα με πόλεμο; Μόλις χθες, ο αντιπρόεδρος του Ερντογάν έθεσε ένα... βουνό ζητήματα: "Τουρκική μειονότητα", Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο...

Κάποτε το Oruc Reis... θα φύγει (;) - Το μεγάλο ξεπούλημα όμως έχει ήδη αρχίσει.

N.K.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: