Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Αθηνών: Η νέα πορεία της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από την Τ.Ο. Αθηνών: Η νέα πορεία της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Σταθμός Λαρίσης, κέντρο των Αθηνών σε μια περιοχή που μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού δεν βλέπεις Έλληνες να κυκλοφορούν, παρά μόνον ισλαμιστές με τουρμπάνια ακολουθούμενοι με γυναίκες με μπούργκες. Οι Έλληνες της περιοχής κλεισμένοι σπίτια τους.

Όμως κάποια γραφεία έχουν φως. Είναι τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ σε πείσμα εχθρών και “φίλων”, στο πλευρό των απλών και αγνών αγωνιστών της, ασυμβίβαστων εθνικιστών, υπερήφανων Ανδρών και Γυναικών.

Στο βήμα ομιλητής ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνεται με σθένος στους πιστούς της Χρυσής Αυγής, σε αυτούς που παραμένουν όρθιοι σε άπιστους καιρούς, σε καιρούς προδοσίας, μιας προδοσίας που παίρνει πολλές μορφές ακόμη και Ιδεολογικής κριτικής, είτε πολιτικής κριτικής, είτε πολύ απλά τίποτε, ένα μεγάλο τίποτε.

Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εθνική ντροπή της ανοχής απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις και δηλώνει ότι η Ελλάδα οδηγείται την Χάγη σε μία σφαγή αυτής της ίδιας της εθνικής της αξιοπρέπειας. Αποκαλύπτει με στοιχεία την μεγάλη απάτη της παγκόσμιας τυραννίας, που θέλει να υποτάξει τους λαούς και να καταστρέψει έθνη και πατρίδες με πρόσχημα τον… κορωνοϊό!

Κι αναφερόμενος στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας να φορέσουν τα κομματικά της στελέχη μάσκες, λέει ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά, αφού φόρεσαν πρόσφατα την μάσκα του “τουρκοφάγου” και λίγο καιρό πριν την μάσκα του “μακεδονομάχου” και είναι μόνιμη στην πολιτική ταυτότητα του κόμματός τους η μάσκα της υποκρισίας.

22 Αυγούστου 2020, ο Αγώνας για μια Nέα Πορεία της Χρυσής Αυγής χωρίς πληρωμένους ξεκίνησε.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: