Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Χρυσή Αυγή και “αγανακτισμένοι” προβληματίζουν την κυβέρνηση για... θερμό χειμώνα

Χρυσή Αυγή και “αγανακτισμένοι” προβληματίζουν την κυβέρνηση για... θερμό χειμώνα
Δύο πράγματα τρέμει η χούντα Μητσοτάκη για το άμεσο μέλλον: την επανεμφάνιση στο πολιτικό προσκήνιο της Χρυσής Αυγής και την επανεμφάνιση «Αγανακτισμένων» στους δρόμους και τις πλατείες!

Για ν’ αποφύγει το πρώτο, οργάνωσε την διάσπαση της Χρυσής Αυγής – που ήταν «μια μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη», σύμφωνα με τον… μαρτυριάρη ευρωβουλευτή Κύρτσο!

Για ν’ αποφύγει το δεύτερο, κάνει ασκήσεις καταστολής!

Ιδού το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου:

«ΕΛ.ΑΣ.: Σενάρια και ασκήσεις για την εφαρμογή του νέου νόμου για τις πορείες

Σενάρια και ασκήσεις για την εφαρμογή του νέου νόμου για τις πορείες, κάνουν το τελευταίο διάστημα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, προγραμματίζεται από την Κατεχάκη και μεγάλη άσκηση επί χάρτου με συγκεκριμένο σενάριο πορείας που υποτίθεται ότι θα γίνεται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο οποία θα υπάρχει και ημερολόγιο ενεργειών.

Στην ΕΛ.ΑΣ. γίνονται συνεχώς συσκέψεις και οι αρμόδιοι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις διατάξεις του νόμου και φυσικά το πώς αυτός θα εφαρμοστεί στη πράξη και στο δρόμο.

Το φθινόπωρο δείχνει ότι θα είναι αρκετά «θερμό» και η απόφαση είναι να εφαρμοστεί κανονικά ο νόμος για τις πορείες και να μην μείνει στα «χαρτιά».

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα! Δύο επιλογές θα έχει ο ελληνικός λαός το προσεχές φθινόπωρο: ή θα κάτσει σπίτι του και θα κλαίει τη μοίρα του, ή θα βγει στους δρόμους του αγώνα και θα την ορίσει! Κι αν είναι πολλοί αυτοί που θα κάνουν τη δεύτερη επιλογή, τότε τα σχέδια καταστολής της χούντας θα σκορπίσουν στους πέντε ανέμους!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: