Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Πογκρόμ καταστολής και διώξεων κατά Ελλήνων στην Λέσβο - Έριξαν και πλαστικές σφαίρες!

Πογκρόμ καταστολής και διώξεων κατά Ελλήνων στην Λέσβο - Έριξαν και πλαστικές σφαίρες!
Σε πογκρόμ καταστολής έχει αποδυθεί η χούντα Μητσοτάκη στην Λέσβο, κατά των κατοίκων που αντιδρούν στην ισλαμοποίηση του νησιού τους!

Έτσι, δέκα (10) άτομα συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση καταστολής των ένστολων μπράβων της χούντας, για… «έκνομες ενέργειες που διεπράχθησαν πλησίον του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου», ενώ ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν ανευρέθηκαν για να συλληφθούν άλλα πέντε (5) άτομα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνουν κατά περίπτωση τα αδικήματα, της στάσης, της βίας κατά υπαλλήλων, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (τετελεσμένης και σε απόπειρα), του εμπρησμού, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα!

Πρόκειται για την συνήθη τακτική των «αρχών» στην Λέσβο, από την εποχή της συριζοκρατίας! Δεκάδες συλλήψεις «στο σωρό», αναβολή του αυτοφώρου και ορισμός τακτικής δικασίμου, για να είναι οι κατηγορούμενοι υπόδικοι, άρα και όμηροι του ψευδοκράτους ώστε να διστάζουν να συμμετάσχουν ξανά σε μελλοντικές κινητοποιήσεις!

Εν τω μεταξύ, οι αγωνιζόμενοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι έγινε εναντίον τους χρήση πλαστικών σφαιρών (!!!) από τους πραιτωριανούς του Μητσοτάκη και υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Αυτοί είναι οι «εθνικόφρονες», που προεκλογικά έταζαν πως θα διώξουν τους λαθρομετανάστες και αντ’ αυτού διώχνουν τους Έλληνες από τον τόπο τους!

Αγωνιζόμενοι Έλληνες, μην έχετε ψευδαισθήσεις, δύο κόμματα υπάρχουν τώρα στην Ελλάδα: απ’ τη μια η Χρυσή Αυγή, κι απ’ την άλλη όλοι οι άλλοι!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: