Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Τούρκος Αντιπτέραρχος δήλωσε ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία μπορεί να βομβαρδίσει την Άγκυρα

Τούρκος Αντιπτέραρχος δήλωσε ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία μπορεί να βομβαρδίσει την Άγκυρα
Απόστρατος ανώτατος Αξιωματικός της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ο Αντιπτέραρχος ε.α. Καρακούς, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του CNNTURC ότι "η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδος διαθέτει ισχυρές ικανότητες επίθεσης, προσέξτε το! Διαθέτει την ικανότητα να κάνει επίθεση στην Τουρκία και μη το υποτιμάτε καθόλου αυτό. Τα Ελληνικά F-16 με τις διπλές δεξαμενές καυσίμων μπορούν να βομβαρδίσουν μέχρι την Άγκυρα και να κτυπήσουν τις εγκαταστάσεις της αμυντικής μας βιομηχανίας".

Η δήλωση αυτή του Τούρκου Αντιπτεράρχου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία και πολλοί τον κάλεσαν να μη λέει δημοσίως αυτά τα πράγματα γιατί αποτελούν προδοσία. Ο Αντιπτέραρχος όμως επέμεινε και απάντησε με στοιχεία στους επικριτές του.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ότι την ισχύ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και της δυνατότητές της, πως τις χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των Αθηνών ενάντια στην τουρκική απειλή; Γιατί αλήθεια όπως οι Τούρκοι παραβιάζουν με την πολεμική τους αεροπορία την εθνική μας κυριαρχία, δεν πράττουμε και εμείς το ίδιο για να δώσουμε μία απάντηση;

Και δεν είναι μόνον τα οπλικά συστήματα που διαθέτουμε σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία είναι η ψυχή και το φρόνημα των στρατευμένων παιδιών του Έθνους, που αποτελούν πανίσχυρο όπλο, που δεν χρησιμοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ και αφήνει τους Τούρκους να αλωνίζουν και να απειλούν….
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: