Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

“Πατριώτες” που ψηφίσατε ΝΔ και σήμερα παριστάνετε τους “τουρκοφάγους”, θυμάστε τι είχε πει ο Καιρίδης; (Bίντεο)

“Πατριώτες” που ψηφίσατε ΝΔ και σήμερα παριστάνετε τους “τουρκοφάγους”, θυμάστε τι είχε πει ο Καιρίδης; (Bίντεο)
Το κείμενο αυτό απευθύνεται σε όσους εξαπατήθηκαν από την Νέα Δημοκρατία. Γιατί οι πολλοί πήγαν συνειδητά για το συμφέρον τους και δεν λογάριασαν ούτε Πατρίδα, ούτε εθνικά θέματα, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια και εμείς θα την λέμε αυτή την αλήθεια πάντοτε όσο σκληρό πόλεμο και να μας κάνει το Σύστημα είτε με αριστερούς, είτε με φιλελεύθερους, είτε με λακέδες της ΝΔ και ρουφιάνους “εθνικοπατριώτες”.

Οι τελευταίοι μάλιστα είναι οι χειρότεροι, αφού πολέμησαν συνειδητά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πάθος χρησιμοποιώντας ψέματα και συκοφαντίες, έχοντας σαν βασικό τους κίνητρο τον φθόνο γιατί απέτυχαν εκεί που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέτυχε! Όσο για κάποιους που πιστεύουν ότι είναι οι “κληρονόμοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα αργήσει η ώρα της σκληρής πολιτικής αλήθειας. Εξαιρούνται οι “εισπράκτορες” γιατί γι’ αυτούς ο σκοπός επετεύχθη.

Όλοι εσείς, λοιπόν, που ψηφίσατε ΝΔ, που εξέλεξε βουλευτή της και τον Καιρίδη, μην παριστάνετε σήμερα ότι είστε έτοιμοι για κάποια νέα ναυμαχία της Σαλαμίνας και γιατί άλλωστε αφού ο βουλευτής σας ο Καιρίδης είχε δηλώσει ότι οι Έλληνες είναι “τέκνα των Οθωμανών”! Και για του λόγου το αληθές το παρακάτω βίντεο:
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: