Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Οι ζωές των Λευκών μετράνε; Δολοφόνησαν υποστηρικτή του Τραμπ στο Πόρτλαντ

Οι ζωές των Λευκών μετράνε; Δολοφόνησαν υποστηρικτή του Τραμπ στο Πόρτλαντ
Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ρατσιστική ενάντια στους Λευκούς Αμερική, στην οποία τα λόμπυ των ψευτοπροοδευτικών, των φιλοπόλεμων Δημοκρατικών, των Antifa και λοιπών εθνοδιαβρωτικών δυνάμεων δίνουν τα ρέστα τους ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ύστερα από δύο θανάτους μαύρων, όπου τα ελεγχόμενα ΜΜΕ έχυσαν χολή κατά των αστυνομικών δυνάμεων και του Αμερικανού Προέδρου, προκλήθηκε ένα άνευ προηγουμένου χάος με διαδηλώσεις, πλιάτσικο και "κυριλέ" διαμαρτυρίες".

Μέχρι και ο περήφανος για την Νιγηριανή καταγωγή του και λάβρος κατά της... ρατσιστικής Ελλάδας που δεν δίνει ευκαιρίες στους μετανάστες, Αντετοκούμπου, ξεσήκωσε τους παίκτες του NBA για μια γιαλαντζί επανάσταση που έληξε πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.

Βέβαια, κανείς δεν ασχολήθηκε με τις πραγματικές συνθήκες των θανάτων των μαύρων, αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αν κρατούσαν μαχαίρι, αν ήταν καταδικασμένοι εγκληματίες, αν είχαν απαγάγει θύματα... τίποτε! Το θέμα ήταν ότι πέσαν νεκροί από σφαίρες λευκών αστυνομικών.

Όλοι στον αγώνα, λοιπόν, κατά του ρατσισμού και υπέρ του "Black Lives Matter".

Αλήθεια, αυτές οι έρμες οι ζωές των Λευκών μετράνε καθόλου; Χθες στο Πόρτλαντ ένας υποστηρικτής του Τραμπ με καπέλο "Patriot Prayer" έπεσε νεκρός από σφαίρες ύστερα από συμπλοκές με antifa.

Θα γίνει καμιά ψευτοαπεργία στο NBA; Θα γίνει σύνθημα το "White Lives Matter"; Θα βγουν οι αστέρες του Hollywood να καταδικάσουν την εκτέλεσή του; Θα πουν τίποτα τα Μέσα Μαζικές Αποχαύνωσης;

Όχι, γιατί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που εγκαθιστούν, οι ζωές των Λευκών δεν μετράνε...

Θ.Ζ.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: