Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Δεκαετίες ολόκληρες πολεμούν την Χρυσή Αυγή - Μια αναφορά στο Κίνημά μας σε σχολικό βιβλίο του... 1997!

Δεκαετίες ολόκληρες πολεμούν την Χρυσή Αυγή - Μια αναφορά στο Κίνημά μας σε σχολικό βιβλίο του... 1997!
Όσοι πιστεύουν ότι το Κίνημά μας έγινε στόχος του Συστήματος τα τελευταία χρόνια κάνουν λάθος! Μας πολεμούν 30 σχεδόν χρόνια και για του λόγου το αληθές το παρακάτω:

“1997:  ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ (!!!) Κατά Της «Χρυσής Αυγής»: Η επιστολή που προ ετών είχαμε λάβει έλεγε: “Αγαπητοί Συναγωνιστές, Συγγνώμη για την καθυστέρηση της αποστολής των παρόντων βιβλίων της ΟΛΜΕ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Στην σελ. 87 του ενός γίνεται ειδική αναφορά στην Χρυσή Αυγή. Τα βιβλία αυτά προετοιμάζουν το κλίμα της «πολυπολιτισμικότητας» και «πολυφυλετικότητας». Τα μάτια μας δεκατέσσερα. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Γ.Κ.”

Στη σελίδα 87 του βιβλίου, υπάρχει μία σκληρή συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά σε ένα σχολικό βιβλίο εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Διαβάστε τι χαρακτηριστικά αναφέρεται:

“Τι είναι ρατσισμός: Πριν 2 χρόνια είχα γνωρίσει μια παρέα αγοριών οι οποίοι ήταν «Χρυσαυγίτες». Μια μέρα που καθόμασταν στο σπίτι μιας κοπέλας πέρασαν από έξω δύο μαύρα παιδάκια και αυτοί τους πέταξαν πορτοκάλια και αυγά, ενώ εγώ προσπαθούσα να τους πείσω να μην φέρονται έτσι άγρια. Μετά απ’ αυτό τους ρώτησα γιατί είναι στη «Χρυσή Αυγή» και μου είπαν ότι μισούν τους Αλβανούς, τους μαύρους και όλους τους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα. Κατάλαβα ότι εγώ δεν ταίριαζα σ’ αυτή την παρέα και έτσι ξέκοψα.”
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: