Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Το ΚΚΕ επέστρεψε στον Γράμμο για εκδήλωση υπέρ του... παιδομαζώματος στον καιρό του συμμοριτοπολέμου!

Το ΚΚΕ επέστρεψε στον Γράμμο για εκδήλωση υπέρ του... παιδομαζώματος στον καιρό του συμμοριτοπολέμου!

Ένα από τα μεγαλύτερα αίσχη των κομμουνιστών κατά την διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου, ήταν το περίφημο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ: 28.000 παιδιά άρπαξαν με τη βία οι Συμμορίτες από τις αγκαλιές των μανάδων τους και τα έστειλαν στις Κομμουνιστικές χώρες, στην Αλβανία, στη Γιουγκοσλαβία, στη Βουλγαρία «για να σωθούν, να προστατευθούν».

Από ποιον να «σωθούν»; Από τους ίδιους τους γονείς; Είχαν στο νου τους να φτιάξουν νέο στρατό γενιτσάρων, που θα στρεφόταν ενάντια στην ίδια του την Πατρίδα!

Και 71 χρόνια μετά την συντριβή τους στα πεδία των μαχών, επέστρεψαν στον Γράμμο για να διοργανώσουν διήμερο εκδηλώσεων, στο πρώτο μέρος του οποίου (χθες) έγινε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η διάσωση των παιδιών από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας και η συμβολή των σοσιαλιστικών χωρών», με ομιλήτρια την Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Επιπλέον, τα μέλη του ΚΚΕ σήμερα το πρωί, πραγματοποίησαν... "ιστορικό περίπατο στα μονοπάτια των μαχητών του ΔΣΕ στον Γράμμο."

71 χρόνια μετά επιμένουν να υπερασπίζονται τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών, ακόμα και το αίσχος του παιδομαζώματος, για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται κάθε άνθρωπος εν έτει 2020...

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: