Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή και οι “Πρέσπες” του Αιγαίου που έρχονται

 

Τα γραπτά μένουν, όπως μένει και το τηλεοπτικό υλικό, και μαρτυρούν ότι τα όσα συμβαίνουν στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις τα είχε το Κίνημά μας προβλέψει. ΟΧΙ μια φορά, αλλά σε κάθε κείμενό μου, σε κάθε δημόσια εμφάνισή μου, καθώς και στις ελάχιστες (λόγω σκληρής λογοκρισίας και αποκλεισμού) τηλεοπτικές μου παρουσίες τόνιζα με έμφαση ότιη Νέα Δημοκρατία φέρνει “Πρέσπες” για το Αιγαίο και ότι ΔΕΝ πρόκειται να καταργήσει βεβαίως τις “Πρέσπες” του ΣΥΡΙΖΑ, την Συμφωνία της ντροπής, που χαρακτήριζαν προδοτική, δημαγωγώντας προεκλογικά οι “εθνικόφρονες” της Νέας Δημοκρατίας. Το ένα (αποδοχή πλήρης της Συμφωνίας των Πρεσπών με τα Σκόπια) έγινε και το άλλο έρχεται… Ήδη το τι θα γίνει έχει φανεί καθαρά από την στάση της ξενόδουλης κυβερνήσεως των Αθηνών απέναντι στις συνεχείς επί πολλούς μήνες προκλήσεις του Oruc Reis. Πριν ξεκινήσει έλεγαν ότι θα “κάψουν” όποιον τολμήσει. Και τόλμησε και δεν έκαναν τίποτε και ετοιμάζονται και για συνομιλίες με τον Ερντογάν εφ’ όλης της ύλης.

Φαιδρό (και πικρό συνάμα) το θέαμα “πατριωτών” της Ν.Δ., οι οποίοι έκαναν πολιτική καριέρα, παριστάνοντας τους “ευαίσθητους” στα εθνικά θέματα, ως καθηγητές(…) κάποιοι, σήμερα να συμφωνούν με τον υπουργό του Σημίτη, τον εμπνευστή των γκρίζων ζωνών, Ροζάκη-Ροζενστάιν για περιορισμένο εύρος των χωρικών υδάτων της Ελλάδος σε Αιγαίο και νησιά.

Τέλη Ιανουαρίου του 2021, όπως διαρρέουν κυβερνητικές πηγές αναμένεται συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη, που κατ’ ουσίαν θα κηρύσσει την έναρξη των συνομιλιών για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου. Τέλη Ιανουαρίου όχι τυχαία στην επέτειο των Ιμίων. Μία επέτειο που τιμούσε κάθε χρόνο η Χρυσή Αυγή και αυτό δεν άρεσε καθόλου στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο του προτεκτοράτου. Αυτήν την χρονιά θα τιμήσω την επέτειο απο΄τις φυλακές Δομοκού και δεν θα ακουστεί έξω από την βουλή το σύνθημα “Αλήτες Προδότες πολιτικοί”.

Υ.Γ.: Εις ό,τι με αφορά έκανα το χρέος μου, αλλά πολλοί δεν με άκουσαν. Προτίμησαν την αρρωστημένη φιλοδοξία τους, λειτουργώντας σαν 5η φάλαγγα μέσα στην Χρυσή Αυγή, είτε πήγαν στην Ν.Δ. για να “σώσουν” την Ελλάδα! Και δικό τους έργο, λοιπόν, οι “Πρέσπες” του Αιγαίου, είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: