Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Οι Έλληνες θα πληρώνουν την φύλαξη του εναέριου χώρου των Σκοπίων και την εκπαίδευση των πιλότων τους

 

Ο ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα πληρώνει από την τσέπη του τόσο την αστυνόμευση από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 και Μirage-2000 του εναέριου χώρου (FIR) των σκοπιανών ή «Βόρειας Μακεδονίας» όπως την αποκαλούν πλέον επίσημα σε κάθε είδους δημόσιο και κυβερνητικό έγγραφο οι πατριδοκάπηλοι της Νέας Δημοκρατίας, όσο και την σχετική εκπαίδευση των σκοπιανών πιλότων.

Με Σχέδιο Νόμου το οποίο κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία την 15η Σεπτεμβρίου 2020, το οποίο υπογράφουν οι Υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, Εξωτερικών Ν.-Γ. Δένδιας, Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος και Δικαιοσύνης Κων. Τσιάρας, προβλέπονται «Διασυνοριακές Επιχειρήσεις Εναέριας Αστυνόμευσης» από μαχητικά αεροσκάφη F-16 και Μirage-2000 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας για την αντιμετώπιση απειλών στον εθνικό εναέριο χώρο του κρατικού μορφώματος στα βόρεια σύνορά μας. Επίσης, προβλέπεται η παροχή επαρκούς εκπαίδευσης από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία προς τους πιλότους των Σκοπίων σε διάφορους τομείς σχετικούς με την αεράμυνα.

Το πλέον εξοργιστικό στην προκειμένη δεν είναι τόσο το οικονομικό κόστος (μόνο) των αεροπορικών επιχειρήσεων, το οποίο εκτιμάται πως άρχεται κατ’ ελάχιστον από περίπου τις 35.000 € ετησίως, όσο η υποκριτική και δόλια συμπεριφορά αλλά η εξαπάτηση, η προδοσία του ελληνικού λαού από τη Νέα Δημοκρατία.

Οι σημερινοί Υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αφού προεκλογικά περιφέρονταν στα συλλαλητήρια, υποκρινόμενοι ποικιλοτρόπως τους «μακεδονομάχους», εκμαιεύοντας την ανάθεση κυβερνητικής εντολής από τους Έλληνες ψηφοφόρους, σήμερα όχι μόνο πρόθυμα υλοποιούν την εσχάτη προδοσία, ως σύγχρονοι Εφιάλτες, της Μακεδονίας μας (ή κατ’ αυτούς «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας»), αλλά αναλαμβάνουν και την αναβάθμιση της αεροπορίας των Σκοπιανών (όποια και εάν αυτή υφίσταται), προβαίνοντας σε έναν ακόμη εμπαιγμό του ελληνικού έθνους και προσβολής της ελληνικής ιστορίας.

Τ. εκ Θεσσαλονίκης.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: