Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι!

 

Δεν έρχεται απλά ένας νέος χρόνος, έρχεται μία νέα εποχή και αυτοί που έχουν το “πάνω χέρι”, που τον σχεδίασαν και τον θέλουν, ίσως να δουν τα όνειρα τους να γίνονται εφιάλτης και ό,τι κτίζουνε να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, να καταρρεύσει και ο νεο-καπιταλισμός της παγκοσμιοποίησης, όπως ο μπολσεβικισμός στην Μόσχα το 1990.

Δεν θέλει Ιδανικά, δεν θέλει ούτε Ήρωες, ούτε Θεό η παγκοσμιοποίηση. Δεν θέλει να υπάρχει “ταυτότητα”, Πατρίδα, Έθνος. Θέλει μόνο κακοπληρωμένες αγέλες να υπηρετούν τους εκλεκτούς. Ο απόλυτος εχθρός τους ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και όχι βέβαια οι μπολσεβίκοι, όπως για να θυμηθούμε τα της χώρας μας ο Κουτσούμπας, που έσπευσε ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ να διαφημίσει το εμβόλιο(;) της PFIZER. Και φωνάζουν ακόμη το “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”… Τι θέλουν για την Ελλάδα;  Δεν το κρύβουν: Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες! 

Διαβάζουμε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ναυαρχίδα του Συστήματος, σε άρθρο με τον τίτλο “Μονόλογος για την λέξη της επόμενης χρονιάς” τα παρακάτω ΕΥΛΟΓΑ για το πως βλέπουν το μέλλον της χώρας οι εξουσιαστές της:

“Θα είναι (το 2021) εξ ανάγκης μια χρονιά ενδοσκόπησης, αλλά κανείς δεν είπε ότι το κέρδος έρχεται από εκεί που το περιμένεις. Μπορεί να προέλθει, λοιπόν, από μία σκέψη για την ιθαγένεια του μέλλοντος μας - η εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλάει μόνη της.”

Έτσι θέλουν “την ιθαγένεια του μέλλοντός μας” ΤΑ ΝΕΑ… Μία εφημερίδα που στηρίζει με νύχια και με δόντια την Ν.Δ.

Πέρασε ο καιρός, που τα ΜΑΤ έριχναν χημικά στους Χρυσαυγίτες στην Γ’ Σεπτεμβρίου και στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα όταν διαδήλωναν δυναμικά ενάντια στον νόμο Ραγκούση του ΠΑΣΟΚ για την Ιθαγένεια με το σύνθημα “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”!

“Άντε κι’ αυτή την Άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες…”

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: