Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Κανέλλη - Παφίλης: Εμείς σώσαμε την αστική δημοκρατία το 2011 και δεν έγινε η ελληνική Βουλή... Καπιτώλιο!

 

Όχι και τόσο παλιές θύμησες, της πολιορκίας της βουλής τους από Αγανακτισμένους Έλληνες, ήρθαν στο μυαλό των στελεχών των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, με την πρόσφατη εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο. Τις οποίες θύμησες εκμυστηρεύτηκαν στους αλήτες-ρουφιάνους του protothema.gr.

Ας μπούμε τώρα στο «ψητό»…

Αρχηγός της ΕΛΑΣ ήταν τότε ο νυν υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, με υπουργό τον νυν υπουργό Χρυσοχοΐδη. Όλως τυχαίως, βεβαίως-βεβαίως…

Όπως αποκαλύπτει -με πολύ νόημα!- ο Οικονόμου: «εκείνη την περίοδο υπήρχαν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τις κοινωνικές δυνάμεις, γιατί όλοι αναγνώριζαν την κρισιμότητα της ομαλής λειτουργίας του Κοινοβουλίου».

Ποια ήταν τα κόμματα του… «δημοκρατικού τόξου» –σκατά στα μούτρα σας, «εθνικόφρονες» της Νουδού- με τα οποία «διαβουλευόταν» η τότε κυβέρνηση του Μνημονίου; Μα φυσικά το… τιμημένο κουκουέ!

Το δε αποτέλεσμα των «διαβουλεύσεων», ήταν να στηθούν σε παράταξη, μπροστά από τα ΜΑΤ και με μέτωπο προς τον κόσμο, οι ροπαλοφόροι του… τιμημένου και να σώσουν την αστική «δημοκρατία» (κλεπτοκρατία!) από τον πιο θανάσιμο κίνδυνο που την είχε απειλήσει μέχρι τότε: από τον «κυρίαρχο» λαό!

«Η συμβολή του ΚΚΕ στη διαφύλαξη της αστικής δημοκρατίας δεν ανήκει στη σφαίρα του μύθου, καθώς η «κόκκινη περιφρούρηση» δεν έσπασε στις «πολιορκίες» της Βουλής τη διετία 2011-2012, δίνοντας χρόνο στις αστυνομικές δυνάμεις να...

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: