Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Έτος δημογραφικής συρρίκνωσης το 2020

 

Μεγάλη μείωση του πληθυσμού της Ελλάδος κατά 0,48% εντός του 2020 αναφέρουν τα σχετικά στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που προσφάτως δόθηκαν στη δημοσιότητα για όλες τις χώρες και τον συνολικό πληθυσμό της γης.

Το ποσοστό μείωσης 0,48% του πληθυσμού της Ελλάδος για το 2020 σε αριθμούς μεταφράζεται σε 50.401 λιγότερους Έλληνες. Στατιστικά αυτό σημαίνει πως κάθε μήνα ο πληθυσμός μας μειώνονταν κατά 4.200 πολίτες. Τουτέστιν, μέσα στο 2020 “χάθηκε” μία πόλη του μεγέθους της Λαμίας. Και όλα αυτά, χωρίς να υπολογίζεται ο τρόπος που μοιράζονται αφειδώς “ιθαγένειες” και γίνονται οι περιβόητες “ελληνοποιήσεις” από το περίφημο “δημοκρατικό” τόξο προς αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και ο συνεπαγόμενος αριθμός εξ αυτών που λογίζονται ως “Έλληνες πολίτες” στα χαρτιά.

Δύο ακόμα συγκλονιστικά πορίσματα της εν λόγω μελέτης είναι ο αυξημένος μέσος όρος ηλικίας του πληθυσμού (ήτοι 45,6 χρόνια Μ.Ο. ηλικίας) αλλά και η μάστιγα της αστυφιλίας για την οποία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου δεκαετίες τώρα στα ιδεολογικά έντυπα και στην εφημερίδα της.

Πιο συγκεκριμένα, το 85% του πληθυσμού πλέον ζει σε αστικά κέντρα που σημαίνει πως έχει εγκαταλειφθεί πλήρως η επαρχία, τα νησιά μας αλλά και οι ακριτικές περιοχές. Ενδεικτικά, το 1995 το ποσοστό αυτό ήταν 54%, που σημαίνει ότι ο πληθυσμός ήταν σχεδόν μοιρασμένος μεταξύ επαρχίας και μεγάλων αστικών κέντρων.

Οι ανθελληνικές κυβερνήσεις, που πολεμούν λυσσωδώς και με συνέπεια το κίνημα της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν δια των καταστροφικών πολιτικών τους την σιωπηλή γενοκτονία των Ελλήνων. Ο εθνικός αφανισμός, εάν δεν ανακοπεί η λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και η μαζική φυγή των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, είναι αναπόφευκτος.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: