Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες

 “Φτάνει μια Ιδέα να στο πει, μια Ιδέα να στο προστάξει”  Κωστής Παλαμάς.

Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 στο Εφετείο ανακοινώθηκε η καταδίκη μου σαν… διευθυντού “εγκληματικής οργανώσεως”! Δεν πέρασαν παρά μόνον λίγες ώρες και ο λογαριασμός μου στο Τwitter ακυρώθηκε, όπως ακυρώθηκε και ο λογαριασμός μόνον ΜΟΝΟΝ αυτών από τους καταδικασθέντες που είχαν σχέση μαζί μου και δεν είχαν διαχωρίσει την θέση τους από την Χρυσή Αυγή.

Αντίθετα, σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία κτύπησαν, ο καθένας με τον τρόπο του και σε διαφορετικό χρόνο, τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή ο λογαριασμός τους δεν ακυρώθηκε παρ’ όλη την καταδίκη τους. Δεν επιχειρώ να διατυπώσω την οποιαδήποτε θεωρία “συνωμοσίας”. Απλά αναφέρω γεγονότα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Άλλωστε σε επιβεβαίωση των παραπάνω λίγες ημέρες μετά την καταδίκη μου “έπεσε” και η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν πειράχτηκαν άλλες “εθνικιστικές” ιστοσελίδες. Έγιναν επίσης εξώσεις από τα κατά τόπους γραφεία μας και άλλα πολλά…

Στοχευμένη, λοιπόν, η επιχείρηση “ΜΝΗΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ” από το Σύστημα σε διαδίκτυο και ΜΜΕ και στόχο ήταν και είναι η Χρυσή Αυγή. Στα πλαίσια της ίδιας τακτικής το Σύστημα προωθεί συστηματικά κάθε πολέμιο της Χρυσής Αυγής και μάλιστα όσο πιο κοντά είναι αυτός (ή ήταν…) στο Κίνημά μας τόσο το καλύτερο, αφού έχουν να λένε ότι και οι “δικοί” τους, τους κατηγορούν.

Η Χρυσή Αυγή, ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Εθνικισμός και όχι οι “δηλωσίες”, που αποκηρύσσουν ό,τι πίστευαν μέχρι χθες, είναι υπό διωγμόν. Γράφω αυτές τις γραμμές από ένα κελί των φυλακών Δομοκού, αλλά πιστεύω ότι έξω από αυτήν την φυλακή υπάρχουν ακόμη δεκάδες χιλιάδες τουλάχιστον Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, που δεν έχουν παραδώσει ΨΥΧΗ, που δεν έχουν προσκυνήσει την τυραννία και θέλουν να αγωνιστούν για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία.

Τους καλώ να δώσουν την μάχη για τα Ιδανικά μας, για την Ελλάδα, που Μητσοτάκης και Τσίπρας την οδηγούν στο να γίνει μία επαρχεία της Τουρκίας, για την Ελλάδα μας που σαπίζει χωρίς ελπίδα. Να δώσουν την μάχη στην γραμμή και ΜΟΝΟ της Χρυσής Αυγής, γυρίζοντας την πλάτη στους δήθεν “πατριώτες”, που στην πιο κρίσιμη μάχη του Κινήματός μας, μάχη που χάσαμε, τον Ιούλιο του 2019, αυτοί ήταν μισθοφόροι και γενίτσαροι του Μητσοτάκη και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κτυπήσουν την Χρυσή Αυγή και προπαντός εμένα προσωπικά γιατί δεν ήμουν βολικός για τα σχέδιά τους. Πώς θα δώσουν την μάχη την πολιτική; Με κάθε μέσον, με τον λόγο και την γραφίδα τους, με την δράση τους σε δρόμους και σε πλατείες “φτάνει μια ΙΔΕΑ να τους το πει” καθώς λέει ο ποιητής. Εκτός εάν δεν είχανε ποτέ τους ΙΔΕΑ, Ιδανικά, Πίστη. Εάν δεν είχαν ποτέ, τότε δεν τους θέλουμε, άγραφος χάρτης ήταν και θα είναι πάντα για εμάς και δεν θα μας λείψουν γιατί την ώρα της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ εάν θέλει ο ΘΕΟΣ και η μοίρα μας, άλλοι θα βρεθούνε να πλαισιώσουνε την σκηνή της Ιστορίας και όλα αυτά δεν θα έλθουνε ΠΟΤΕ με σχεδιασμούς “λογικούς” και υπολογισμούς τσιφούτικους και μικροπολιτικούς, δεν θα έλθουνε με ένα φτηνό λαϊκισμό με τρόπους “θεατράλε” για να γίνουμε αρεστοί στον λαό (ποιον λαό;…), θα έρθουνε όταν κανένας δεν θα το περιμένει και έτσι ήλθε η Χρυσή Αυγή σαν “παράδοξο” πολιτικό και Ιδεολογικό κόντα σε όλους και όλα!

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, από ένα κελί των φυλακών Δομοκού καταδικασμένος ΑΔΙΚΑ σας δηλώνω πως δεν τους προσκυνώ, δεν υποστέλλω την Σημαία μας και συνεχίζω να μάχομαι με την γραφίδα μου. Σας καλώ, “όσοι ζωντανοί”, να μείνετε ΟΡΘΙΟΙ και να συνεχίσετε τον Αγώνα για τα Ιδανικά μας.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: