Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής: Από τον Κνίτη στον Επενίτη

 

Νέος υπουργός εσωτερικών ο Μάκης Βορίδης, τον οποίον επέβαλε ο Σαμαράς και το γνωστό εκδοτικό συγκρότημα. Πήρε την θέση του Θεοδωρικάκου. Ο οποίος Θεοδωρικάκος ήταν ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ, ενώ ο Βορίδης αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ του Γεωργίου Παπαδοπούλου.

Ο ένας ορκιζότανε στον “πατερούλη” Στάλιν και ο άλλος έβγαζε φωτογραφίες με ναζιστικές αφίσες των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου του 1936, μιλώντας ως πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου πριν προσχωρήσει στον Καρατζαφέρη. Από τον Κνίτη στον Επενίτη ένας Κούλης απόσταση, αφού ο καλός ο μύλος του φιλελευθερισμού, όλα τα αλέθει. Αρκεί να είσαι καλός εξωμότης, αρκεί να έχεις πουλήσει τις ιδέες σου και όλοι οι δρόμοι ανοίγουν μπροστά σου και φτάνεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις μέχρι και υπουργός! 

Και όσο για το παρελθόν, ποιος το θυμάται; Και μη νομίζετε ότι ΟΛΟΙ το ξεχνούν επειδή απλά τους προδίδει η μνήμη τους. Όχι δεν ισχύει αυτό για όλους. Απλά δεν βολεύει να θυμούνται αρκετοί σε αυτήν την χώρα γιατί τότε θα έπρεπε να υπάρχει μνήμη για όλους. Και είναι πάρα πολλοί σε αυτήν την χώρα οι γυρολόγοι των κομμάτων και των Ιδεών. Έτσι, λοιπόν, διάφοροι Βορίδηδες και Θεοδωρικάκοι δεν αποτελούν μεμονωμένο φαινόμενο, αλλά αντιπροσωπεύουν πολλούς και αυτός είναι ένας λόγος σοβαρός για την ασυλία μνήμης σε έναν λαό συνηθισμένο να προδίδει ό,τι δήθεν πίστευε μέχρι χθες.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: