Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Η καραντίνα τσακίζει οικονομικά και ψυχικά τους Έλληνες

 

Στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηνών για το νέο Έτος, η ανεξάρτητη σύμβουλος και Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου έλαβε τον λόγο και καυτηρίασε την διαχείριση της λεγόμενης πανδημίας και των μέτρων απαγόρευσης από την κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί με βεβιασμένες κινήσεις να κερδίσει τις εντυπώσεις με το άνοιγμα της ήδη κατεστραμμένης αγοράς.

Όπως ανέφερε, η εορταστική περίοδος έκλεισε με μια μεγάλη τρύπα ρευστότητας, μια τρύπα η οποία έχει ήδη πληγώσει ανεπανόρθωτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δυστυχώς εν καιρώ θα επιφέρει μεγαλύτερες επιπτώσεις στο σύνολο της οικονομίας του κράτους. Αυτή όμως η πολιτική εξέλιξη είναι απόλυτα φυσιολογική για τις σκληρές νεοφιλελεύθερες πρακτικές της ΝΔ η οποία φυσικά με κάθε ευκαιρία δεν ξεχνά να δώσει την κατάλληλη στήριξη στον εγχώριο και διεθνή καπιταλισμό και τους διαπλεκόμενους της οικονομικής ζωής της Ελλάδας!

Στη συνέχεια επανέλαβε πως ο εγκλεισμός των πολιτών με την καραντίνα και τους περιορισμούς της κυκλοφορίας, έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχική υγεία των Ελλήνων αλλά για αυτή την κατάσταση η μέριμνα του Κράτους και η ενασχόληση της Πολιτείας από την αυτοδιοίκηση έως την κεντρική διοίκηση είναι μηδαμινή, αν όχι μηδενική.

Επίσης κάλεσε την δημοτική αρχή, αντί να υπερκοστολογεί ζαρντινιέρες και να χρηματοδοτεί με εκατομμύρια τις «αστοχίες» της -όπως έχει χαρακτηρίσει τον λεγόμενο μεγάλο περίπατο- να διαθέσει επιτέλους όσους περισσότερους πόρους μπορεί στην στήριξη των Ελλήνων που η καραντίνα έχει πλήξει με τον χειρότερο βαθμό. Τέλος, μακριά από κάθε ευκαιριακή μικροπολιτική κεφαλαιοποίηση του γεγονότος, καταδίκασε τα περιστατικά κακοποίησης που ήρθαν στην δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό. Απέναντι στην βία που δέχονται οι Ελληνίδες, όλο και συχνότερα χάρη στην "εισαγωγή νέων ηθών", μόνο οι Εθνικιστές απαιτούν διαχρονικά την πραγματική τιμωρία των ενόχων και πρεσβεύουν Αξίες ενάντια στην κοινωνική παρακμή.


https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: