Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Πολιτική στα χρόνια της “χολέρας”

 

Συνεχίζεται η εποχή του κορωνοϊού, τα χρόνια του μεγάλου παγκόσμιου “reset” κάθε πλευράς της ζωής, πλευράς οικονομικής, κοινωνικής και φυσικά πολιτικής. Θα έπρεπε βεβαίως να γνωρίζουν οι… αρμόδιοι αυτού του “reset” ότι πολλές φορές οι συσκευές μετά το “reset” δεν λειτουργούν όπως πρώτα, λειτουργούν ενίοτε καλύτερα, αλλά πολλές φορές και χειρότερα ή και καθόλου. 

Έχουν ασφαλώς στο πλευρό τους τους τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας, που θα λένε διαρκώς στους λαούς ότι όλα γίνονται για το καλό τους, αλλά για πόσο θα διαρκέσει αυτό; Μέσα στα πλαίσια αυτά οργιάζει και στην χώρα η θριαμβολογία για την αντιμετώπιση της δήθεν “πανδημίας” και υμνείται καθημερινά η εξουσία. Δεν έχει σημασία που εις ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του ιού η Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα είναι σχεδόν τελευταία και συγκεκριμένα 50η στις 53 χώρες, που έγινε η έρευνα… Αυτά είναι λεπτομέρειες! Ο Μητσοτάκης είναι ο νέος Μωυσής, πάει και τελείωσε και αντιρρήσεις δεν είναι δεκτές, είναι… συνωμοσιολογία! 

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της παγκόσμιας “πρόβας” επιβολής πρώτος μέσα στους πρώτους ο Μητσοτάκης με το μπράτσο γυμνωμένο να δέχεται το “χρίσμα”, την “θεία κοινωνία” της PFIZER και κοντά σε αυτόν όλοι οι πρωτοδεύτεροι της ΝΔ και ο Αλέξης και ο Κουτσούμπας και άπαντες οι σωτήρες και οι Ηρακλείς του πολιτεύματος και όλα αυτά βεβαίως όχι κρυφά, αλλά με κάμερες και φωτογραφίες προς παραδειγματισμό των απίστων, που δεν υποκύπτουν στον νέο “θεό”, την επιστήμη. Ως που θα φτάσει όλο αυτό το παγκόσμιο “reset” και τι θα αφήσει όταν περάσει ο πρώτος πυρετός;  Κανένας δεν γνωρίζει και πρώτα από όλους δεν τον γνωρίζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι της εποχής μας, του “θαυμαστού καινούργιου κόσμου” της παγκοσμιοποίησης! Όλα αυτά μίαν ημέρα του έτους 2021 από έναν κατάδικο των φυλακών Δομοκού, όπου οι σοφοί εξουσιαστές της χώρας αποφάσισαν να ευρίσκομαι για “reset”…

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: