Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Διθυραμβικά σχόλια των νεοταξιτών για τον Μπάιντεν

 

Δεν κρύβεται η ... ευτυχία των καρεκλοκένταυρων των Βρυξελλών αλλά και κάθε μαριονέτας της παγκοσμιοποίησης για την έλευση του Μπάιντεν στην εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών. «Αυτή η νέα αυγή στην Αμερική είναι η στιγμή που περιμένουμε τόσο καιρό», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ενώ ανέφερε πως “ για ακόμη μια φορά μετά από τέσσερα χρόνια, η Ευρώπη έχει έναν φίλο στον Λευκό Οίκο” .

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σαρλ Μισέλ, προέδρου του ευρωπαϊκού συμβουλίου της ευρωπαϊκής ένωσης, που δήλωσε πως “οι διατλαντικές σχέσεις υπέφεραν πολύ τα τελευταία τέσσερα χρόνια”.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα ... συγχαρίκια της προέδρου της δημοκρατίας του ψευτορωμαίικου Σακελλαροπούλου, που σε εκδήλωση της αμερικανικής πρεσβείας στην αρχαία Αγορά έκανε λόγο για “μια σημαντική μέρα, όχι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά για όλο τον κόσμο”, ενώ υποσχέθηκε και “ισχυροποίηση” των σχέσεων “φιλίας και συνεργασίας” μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδος!

Σύσσωμη η “μαφία” των παγκοσμιοποιητών πανηγυρίζει για την αποχώρηση του Ντόναλτ Τραμπ από τον προεδρικό θώκο και την έλευση του Μπάιντεν, ως ακόμα ένα από τα χτυπήματα σε διεθνές επίπεδο κατά των πολιτικών που εκπροσωπούν τα εθνικά κράτη.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: