Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΙΜΙΩΝ 2021 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 

Σήμερα 30 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Μνημείο της Λέσχης Αξιωματικών στην Ρηγίλλης η Ετήσια Τελετή για του Ήρωες των Ιμίων από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και υπό την διοργάνωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και της Χρυσής Αυγής.


Οι Έλληνες Εθνικιστές ήταν εκεί για ακόμα μια χρονιά, 25 χρόνια μετά από την τραγική νύχτα της προδοσίας για να δηλώσουν περήφανα πως παρά την απαγόρευση και την άδικη καταδικαστική απόφαση εις βάρος των διωκόμενων Συναγωνιστών μας και του Αρχηγού μας, θα συνεχίσουμε τον Νόμιμο Πολιτικό μας Αγώνα μέχρι την Δικαίωση του Κινήματος μας και μέχρι την Νίκη!

Η Εκδήλωση άνοιξε με εκτενή αναφορά στο γεγονός πως η Χρυσή Αυγή από το 1996 είναι ανελλιπώς παρούσα στην απόδοση Τιμής για την Θυσία των τριών Γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, ενάντια σε κάθε λογής αντιξοότητα και κρατικού ή παρακρατικού εμποδίου, όπως θα είναι παρούσα κάθε χρόνο για να θυμίζει ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και μάχονται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.


Στην συνέχεια κατατέθηκε Στεφάνι από μέλος του Μετώπου Νεολαίας εκ μέρους του έγκλειστου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ενώ διαβάστηκε μήνυμα του, το οποίο απέστειλε μέσα από τα κελιά της Τιμής χαιρετίζοντας τους Πιστούς Αγωνιστές του Κινήματος που με ανιδιοτέλεια και πάθος δίνουν το ΠΑΡΩΝ στο Εθνικό Προσκλητήριο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το οποίο παρατίθεται παρακάτω:

" 30 Ιανουαρίου του έτους 2021 και η Ελλάδα σέρνεται σε διαπραγματεύσεις με την Τουρκία και είναι έτοιμη η κυβέρνηση των Αθηνών, κυβέρνηση γενιτσάρων και ραγιάδων να ξεπουλήσει την εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο. Στο Αιγαίο, στα γαλανά νερά του οποίου έπεσαν υπέρ πίστεως και Πατρίδος τρείς γενναίοι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού για να μείνει για πάντα το Αιγαίο ελληνικό.

Οι επίγονοι του Σημίτη που υπέστειλε την Γαλανόλευκη από τα Ίμια, οι ξενόδουλοι που κυβερνούν το προτεκτοράτο των Αθηνών, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στις «Πρέσπες» του Αιγαίου, πράγμα που είχα καταγγείλει από τον Ιούνιο του 2019, αλλά ο λαός επέλεξε τους ραγιάδες από αυτούς, που του έδειχναν το δρόμο της Τιμής και της Υπερηφάνειας !

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, για δεκάδες χρόνια αντηχούσαν οι λεωφόροι των Αθηνών από τις πορείες της Χρυσής Αυγής και οι Δάδες φώτιζαν τα σκοτάδια μιας σκλαβωμένης Πατρίδας. Μέσα από ένα κελί συνεχίζω να υπάρχω, συνεχίζω να μάχομαι και σας καλώ να κρατήσετε Ψηλά την Σημαία του Αγώνα. Τέλη Ιανουαρίου του 1996 και στην Βουλή γίνεται συζήτηση για τα τραγικά γεγονότα στα Ίμια. Ξεκινάμε ίσως και λιγότεροι από 100 από τα γραφεία μας στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη για την Βουλή. Σε λίγη ώρα είμαστε εκεί. Φέιγ βολάν με το σύνθημα «προτιμότερο ο πόλεμος από την ταπείνωση» . Φωνάζουμε συνθήματα «Αλήτες Προδότες Πολιτικοί», «Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι». Ζωντανή σύνδεση με το δελτίο του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ. Με κόβει στον αέρα. Δεν του άρεσαν αυτά που έλεγα. Πορεία στην συνέχεια στην οδό Ακαδημίας και Πατησίων, Σημαίες Γαλανόλευκες, Λάβαρα με τον Μαίανδρο, Δικέφαλοι Αετοί, Συνθήματα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή», «Λαός-Στρατός-Εθνικισμός». Όλα αυτά πριν 25 χρόνια.

Που ήταν τότε όλοι αυτοί οι πρώην(;) ή ποτέ τους «Χρυσαυγίτες» , που με κατηγορούν, πολιτευτές πονηροί και καιροσκόποι.

Δεκαετίες ολόκληρες η Χρυσή Αυγή τέλη Γενάρη έκανε μια μεγάλη πορεία στο κέντρο των Αθηνών. Ξεκίνησε με λίγες εκατοντάδες, που έγιναν χιλιάδες και μετα δεκάδες χιλιάδες. Και οι συγκεντρώσεις και οι πορείες αυτές δεν ήταν εύκολες. Απαγορεύσεις, βρώμικος πόλεμος από τους ρουφιάνους του λεγόμενου «εθνικού χώρου» , αντισυγκεντρώσεις, επιθέσεις και άλλα πολλά. Το Προσκλητήριο Νεκρών για τους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού κάθε χρόνο το έκανα εγώ. Μάλιστα το 2014 και το 2015 μέσα από την φυλακή. Μέσα από αυτές τις πορείες στους δρόμους κτίστηκε η Χρυσή Αυγή με τις Δάδες, τα Συνθήματα, το Προσκλητήριο Νεκρών, την παράταξη και την πορεία.

Ίμια 2021 – Φυλακές Δομοκού : Προσκλητήριο Νεκρών μέσα από τα κελιά και Δάδες που δεν θα σβήσουν ποτέ, η ΨΥΧΗ κάθε Αγωνιστή και Αγωνίστριας της Χρυσής Αυγής, που μένουν Πιστοί στο Τιμημένο Λάβαρο το μελανέρυθρο και λευκό με τον Μαίανδρο σε κάθε γωνιά της σκλαβωμένης Ελλάδας.

Συναγωνίστες και Συναγωνίστριες, ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους ας ακουστεί το μήνυμα :

Aς μας περιμένουν οι Λεωφόροι και οι Πλατείες, ας περιμένουν τον ήχο των τυμπάνων και το πένθιμο εμβατήριο να ακουστεί με τα Λάβαρα μπροστά και τους Παλαιούς Αγωνιστές Άγημα Τιμής της Εθνικής μας Ιστορίας. «Διαγράψτε από τις Ψυχές σας την λέξη ΑΔΥΝΑΤΟ». Η Πίστη είναι πιο Δυνατή από την Φωτιά και από τα κελιά των γκουλάγκ της «δημοκρατίας» τους. "


Η Τελετή Μνήμης έληξε με το Προσκλητήριο Νεκρών για τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό και με όλους τους Χρυσαυγίτες να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος μας με όλη την Δύναμη της Ψυχής τους για τους Νεκρούς του Έθνους και για τους Φυλακισμένους Συναγωνιστές μας !

Ζήτω Η Αιωνία Ελλάς !

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: