Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ εκτός ορίων από τους “αντιλαϊκιστές”

“Το Ποίημα της τελευταίας Σελίδας” λέγεται η στήλη, όπου ένας ή μία “επώνυμη” επιλέγουν ένα ποίημα. Η στήλη είναι της εφημερίδας “ΝΕΑ” και προ ημερών επέλεξε ποίημα η πρόεδρος Σακελλαροπούλου και επέλεξε ένα ποίημα του Γεωργίου Σεφέρη, στο οποίο υπάρχει ο στοίχος “οι ήρωες περπατούν στα σκοτεινά”. Στοίχος πράγματι εμπνευσμένος, ο οποίος σίγουρα δεν την αφορά, αφού μόνο στα “σκοτεινά” δεν περπατεί, αλλά στα πολύ φωτεινά, φωτεινά από τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών. Τελευταίο επεισόδιο η συνάντησή της (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με τηλεοπτική κάλυψη!) με την αθλήτρια, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από αθλητικό παράγοντα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Συνάντηση, η οποία μας θύμισε την παροιμία “όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”.

Πάντως δεν μπορεί κανείς να πει τίποτε, πρέπει να παραδεχτεί ότι οι παράγοντες του “Μπλοκ Μητσοτάκη” πολεμούν τον λαϊκισμό. Όπου “λαϊκισμός” γι’ αυτούς είναι κάθε θέση, κάθε άποψη αντίθετη με τις δικές τους. Πως πολεμούν τον “λαϊκισμό”; Με περισσότερο Λαϊκισμό! Και μάλιστα με προβολή τόσο μεγάλη, που είναι στο όριο να ξεπεράσει, εάν δεν το έχει ήδη ξεπεράσει, τον κορεσμό και να έχει γίνει πλέον αηδία.

Στα πλαίσια αυτού του λαϊκισμού ενάντια στον “λαϊκισμό” η συνάντηση Σακελλαροπούλου-Μπεκατώρου και βεβαίως το μαλλιαρό στήθος του πρωθυπουργού Μητσοτάκη κατά την στιγμή όπου ελάμβανε την “θεία κοινωνία” της παγκοσμιοποίησης, την 2η δόση του εμβολίου της PFIZER! Γιατί χρειαζότανε αλήθεια η τηλεοπτική κάλυψη του εμβολιασμού του… αντιλαϊκιστή πρωθυπουργού;  Χωρίς κάμερες το εμβόλιο δεν πιάνει; 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος 

Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου 

Χρυσή Αυγή 

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: