Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ο δρόμος μας: Απόσπασμα από άρθρο του Συναγωνιστή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου το 1994

 

Σε έναν κόσμο σαπισμένο και διεφθαρμένο, χωρίς κανένα ηθικό περιεχόμενο, σε έναν κόσμο που σέρνεται πίσω από τους εφιαλτικούς ρυθμούς των χρηματιστηρίων, των γιάπηδων, του STAR-SYSTEM, των media, της αποχαύνωσης και του ευδαιμονισμού, μέσα σε έναν κόσμο χωρίς κανένα φυσικό προσανατολισμό, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, και σε πείσμα των καιρών ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ την Μεγάλη Ημέρα της Επιστροφής.

Σε μία Πατρίδα “ψύχραιμη” και αδιάφορη, που εδώ και δεκαετίες διαλύει συστηματικά την ουσία μιας Εθνικής Ζωής Χιλιετιών και ξεπουλά χωρίς κανέναν ενδοιασμό τα Δίκαια του Αιώνιου Ελληνισμού, μέσα σε μία πολιτεία σαπισμένη και διεφθαρμένη, που προφήτες της όπως προφήτευσε ο Ποιητής είναι πλέον “νάνοι” και αρλεκίνοι, μέσα στην χώρα της μάζας, της 'κονόμας, και του πολιτικαντισμού, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και σε πείσμα των “ψύχραιμων” καιρών ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ μια ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, έναν ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. (...)

(...) Η περιστασιακή και εφήμερη εμπλοκή μας στην πολιτική δεν είναι δυνατόν να μας κάνουν να λησμονήσουμε τον κατ' εξοχήν σκοπό μας. Δεν είναι δυνατόν μια θέση στον “ήλιο” του πολιτικού κατεστημένου, να μας κάνει να ξεχάσουμε ούτε μια λέξη από αυτά που πιστεύσαμε, πιστεύουμε και θα πιστεύουμε πάντα.

Η ανθρωπότητα ζει έναν εφιάλτη.

Ουδέποτε στους αιώνες που πέρασαν υπήρχε τόση μεγάλη βαρβαρότητα, κτηνωδία και εκφυλισμός.

Ουδέποτε υπήρξε τόσο σκληρή πνευματική δικτατορία, από αυτήν που ζούμε στις μέρες μας. Το “θηρίο” είναι έτοιμο να επικρατήσει. Το “Παγκόσμιο χωριό” έχει ήδη σχεδιασθεί.

Όλα δείχνουν πως η “μάχη του Ανθρώπου” έχει χαθεί.

Όλα εκτός από κάποιες μικρές εστίες αντιστάσεως, που πολύ γρήγορα, την ώρα την κρίσιμη, την ώρα του Πεπρωμένου, την ώρα που όλοι θα νομίζουν πως τα πάντα χάθηκαν, ναι εκείνη την ώρα, οι Ιερές Αυτές Εστίες θα γίνουν πυρκαγιές, που θα πυρπολήσουν τις ψυχές των ανθρώπων, που θα εγείρουν από τον λήθαργο την Φυλή, που θα λύσουν τα μάγια, που κρατούν σφικτά δεμένο στον κατήφορο το Έθνος μας. Ναι, η ώρα αυτή θα έλθει. Ας το πάρουν απόφαση... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Αριθμός Τεύχους 85

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: