Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ποιος είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο προτιμά το lockdown από το ρωσσικό εμβόλιο;

 

Ενώ η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα ενός νέου γενικού lockdown, που θα αποτελειώσει την ελληνική οικονομία, υπάρχει λύση για να αντιστραφεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό, εάν η κυβέρνηση παραγγείλει το ρωσσικό εμβόλιο! Το οποίο, είναι δοκιμασμένο, επιτυχημένο, ασφαλές, δεν έχει τσιπάκι, κι έχει παραγγελθεί από περίπου 60 χώρες του κόσμου!

Αλλά, όχι από την Ελλάδα! Και δεν είναι μόνο η χούντα Μητσοτάκη που σιωπά για το ρωσσικό εμβόλιο, αλλά ΟΛΑ τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», καθώς κανένα απ’ αυτά δεν πιέζει για την αγορά του! Να τονίσουμε δε, ότι το ρωσσικό εμβόλιο, θα είναι και πολύ φτηνότερο από τα «δυτικά», καθώς κοστίζει 35 δολάρια το ένα, ενώ το «εμβόλιο της Οξφόρδης» (της AstraZeneca) θα κοστίσει 65-80 το ένα – όταν και αν κυκλοφορήσει!  

Σίγουρα, ένας λόγος είναι η πίστη στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσιν». Δεν είναι όμως ο μόνος! Υπάρχει κι άλλος λόγος, εξίσου σοβαρός!

Το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Είναι σιγουρότατο, πως όλες οι μεγάλες εταιρείες της Δύσης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχουν καταβάλλει μίζες σε πολιτικούς, τους οποίους «έχουν στο χέρι», καθώς έχουν φροντίσει να διαθέτουν όλες τις σχετικές αποδείξεις! Και δεν έχουν δώσει μίζες μόνο σε πολιτικούς της κυβέρνησης, αλλά και σε πολιτικούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και των μικρότερων κομμάτων.

Τους έχουν όλους στο χέρι! Έτσι εξηγείται η ένοχη σιωπή τους! Όλων, μηδενός εξαιρουμένου! Μπορεί, λοιπόν, στο προσεχές διάστημα να διαλυθεί το –ήδη σαθρό!- σύστημα υγείας και να πεθαίνει ο κοσμάκης σαν τις μύγες και να καταστρέφονται οι Έλληνες από το νέο lockdown, αλλά ποτέ κανείς δε θα τολμήσει καν να προτείνει την αγορά του ρωσσικού εμβολίου, γιατί η εκδίκηση των φαρμακευτικών εταιρειών της Δύσης θα είναι τρομερή!

(ΥΓ): Υπάρχουν και κάποιοι που ΔΕΝ έχουν πάρει ούτε σεντς από τις φαρμακευτικές εταιρείες – κι από κανέναν κερατά! Αρχικά, αποκλείστηκαν από τη βουλή και τώρα βρίσκονται «βαθιά στη φυλακή»! Γιατί οι διεθνείς αιματορουφήχτρες, φροντίζουν πάντα να «ξεφορτώνονται» όσους δεν «έχουν στο χέρι»!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: