Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

'Αδωνις: Ξέραμε ότι θα υπάρξει αύξηση κρουσμάτων, αλλά επιτρέψαμε την κορωνοπανήγυρη έξω από το Εφετείο γιατί είχε ευγενή σκοπό!

Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο αχαρακτήριστος Μπουμπούκος, μιλώντας σε τηλεπαράθυρο. Πιο συγκεκριμένα, ομολόγησε πως η χούντα Μητσοτάκη γνώριζε πολύ καλά ότι αν επιτρέψει την πραγματοποίηση της κορωνο-πανήγυρης έξω από το Εφετείο –στην οποία συμμετείχε και επίσημη αντιπροσωπεία της ΝΔ- θα αυξηθούν τα κρούσματα κορωνοϊού, αλλά παρόλα αυτά την επέτρεψε, γιατί είχε… «ευγενή σκοπό»! Όπου «ευγενής σκοπός», ήταν η άσκηση πίεσης από τον μανιασμένο όχλο των κομμουνιστοσυμμοριτών, για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής!

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: ένας εισαγγελέας που να τιμάει τα παντελόνια που φοράει υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα; Να πιάσει από τ’ αυτί και να στείλει εκεί που πρέπει όλους αυτούς που επέτρεψαν τη συγκέντρωση, εις γνώσιν τους ότι θα εξελιχθεί σε υγειονομική βόμβα διάδοσης του κορωνοϊού, όχι μόνο στο σκυλολόι που μαζεύτηκε εκεί απ’ έξω, αλλά σ’ ολόκληρο τον πληθυσμό, διότι οι φορείς της μόλυνσης κυκλοφορούν ανάμεσά μας;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: