Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Ποιο τεκμήριο αθωότητας και ποιος “λαός”;

 

Είπαν πως έξω από το Εφετείο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζεύτηκε όλος ο “λαός” και είπαν ότι ήταν μέγα το πλήθος και συγκεντρώθηκαν 20.000 άτομα.

Όταν σε μια πόλη πέντε εκατομμυρίων συγκεντρώνονται είκοσι χιλιάδες άτομα, αυτό είναι όλος ο “λαός”;

Τότε τι να πει κανείς για τα γήπεδα ποδοσφαίρου, που όταν παίζει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός μαζεύονται 40.000 κόσμος;

Και το 20.000 βεβαίως είναι αυθαίρετο, αλλά μέχρι εκεί έφτασαν! Ξέχασαν να πουν ότι στο προσκλητήριο αυτό είχαν ανταποκριθεί όλα τα κόμματα και ότι έφεραν εκεί χωρίς να το ξέρουν όλα τα σχολεία της περιοχής και ο “λαός” αυτός χειροκροτούσε χωρίς να ξέρει γιατί και το μόνο που έλειπε ήταν μία γκιλοτίνα όπως αυτή της Γαλλικής Επαναστάσεως και κάποιος να δείχνει στο πλήθος και αυτό να αλαλάζει τα κομμένα κεφάλια.

Αυτό είναι “λαός”; Αυτό είναι δικαιοσύνη; Και μέσα σε όλα τα άλλα ψέματα, ατέλειωτα ψέματα από κάποιες μουτσούνες, που καθημερινά βλέπει εδώ και δεκαετίες ο Ελληνικός λαός, όπως ο Ευαγγελάτος, ο Χατζηνικολάου και κάποιοι άλλοι…

Θυμόμαστε τον Ευαγγελάτο πριν 26 ολόκληρα χρόνια, τις ημέρες της μεγάλης ντροπής των Ιμίων, να λέει το δελτίο ειδήσεων τότε στον ΣΚΑΪ και τώρα πάλι το ίδιο πρόσωπο να λέει ατέλειωτα ψέματα μαζί με όλους τους άλλους από αυτό το άθλιο συνάφι που παριστάνουν τους εκφραστές της κοινής γνώμης.

Ανάμεσα στα άλλα ότι ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί γιατί έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους! Πράγμα το οποίο δεν συνέβη ποτέ και δεν έχει καταδικαστεί βεβαίως για αυτό!

Η Αλήθεια όμως είναι ασήμαντη λεπτομέρεια και για τον όχλο, που βαφτίσανε λαό και για αυτούς τους “κυρίους”, που βγαίνουν στα κανάλια του Big brother και άλλος παριστάνει τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και άλλος τον Εισαγγελέα. Αυτοί σίγουρα δεν θα ντραπούν ποτέ για όλα αυτά, γιατί για να ντραπεί κανείς χρειάζεται φιλότιμο.

Σίγουρα όμως στο μέλλον θα ντρέπεται ένα ολόκληρο Έθνος για αυτά που συμβαίνουν στις ημέρες μας.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: