Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

“ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ”,14 -2 -2014: "Άκυρο το κατηγορητήριο"

 

Καταδίκασαν για διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργανώσεως την ηγεσία και οπαδούς της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχει η κατηγορία της συστάσεως “εγκληματικής οργανώσεως”! Αυτό και μόνο δείχνει πόσο άδικη είναι αυτή η καταδίκη, αφού πως είναι δυνατόν να υπάρχει “εγκληματική οργάνωση” χωρίς να έχει αυτή συσταθεί! Από πότε και από ποιους συστάθηκε αυτή η κατά φαντασίαν “εγκληματική οργάνωση”;

Και για να μη νομίζετε ότι τα λέμε εμείς όλα αυτά, το παρακάτω δημοσίευμα από την Εφημερίδα «Το Ποντίκι», 14 -2 -2014: «Στον αέρα η δίκη της Χρυσής Αυγής» - «Μία σοβαρή παράλειψη στην ογκώδη δικογραφία μπορεί να βγάλει άκυρο το κατηγορητήριο».

http://www.topontiki.gr/article/96530/ston-aera-i-diki-tis-hrysis-aygis 

“Το Ποντίκι”:

«Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις ενδέχεται να βρεθούν οι δικαστές της πολύκροτης υπόθεσης, σχετικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας μιας σημαντικής παράλειψης στην ογκώδη δικογραφία, αφού έχει παραλειφθεί η κατηγορία για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και υπάρχουν μόνο οι κατηγορίες για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης». 

Εάν καταλάβατε καλά τι λέει, αυτοί οι οποίοι έφτιαξαν το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής με έρευνα πολλών μηνών και τρόπους διαβλητούς από πάσης απόψεως, αποφάσισαν ότι υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση - φάντασμα, η οποία έχει διευθυντές, έχει μέλη, έχει εγκλήματα, αλλά δεν έχει συγκροτηθεί ποτέ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια σοβαρή παράλειψη, η οποία έγινε στην ογκώδη δικογραφία από τους αρμόδιους δικαστές ή μήπως μία παράλειψη η οποία υπάρχει για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε υπήρξε συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως;

Έγιναν επίσης περίπου 200 έρευνες σε σπίτια, σε γραφεία, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έγγραφα, σε τηλεφωνικές συνομιλίες, στα πάντα. Πουθενά δεν υπάρχει το ελάχιστο στοιχείο ότι συγκροτήθηκε ποτέ εγκληματική οργάνωση. Αυτό δείχνει ότι όλο το κατηγορητήριο εναντίον μας βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που γράφει παρακάτω το ίδιο δημοσίευμα: 

«Κατά τη διάρκεια της εξέτασης της εισηγητικής πρότασης του εφέτη εισαγγελέα Ντογιάκου που εν τέλει έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Εφετών, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι βουλευτές της οργάνωσης κατηγορούνται μεν για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένης οπλοκατοχής, αλλά έχει παραλειφθεί στη δίωξη η κατηγορία της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης». 

Δεν έχει παραλειφθεί! Απλούστατα δεν υπήρχε το ελάχιστο στοιχείο ούτως ώστε να στοιχειοθετηθεί μία τέτοια κατηγορία. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από τους στημένους ψευδομάρτυρες, υπήρξαν καταγγελίες συγκεκριμένες και έγιναν έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία όπου υποτίθεται ότι ευρίσκετο το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Και δεν βρέθηκε τίποτε. 

Παρακάτω στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ τονίζεται:

«Αυτή η παράλειψη μπορεί να τινάξει στον αέρα την ακροαματική διαδικασία, βγάζοντας άκυρο το κατηγορητήριο».

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: