Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ξεφτιλισμένοι μασονοδεξιοί! Ανενόχλητοι διαδήλωσαν σήμερα στο Σύνταγμα αριστεριστές και λαθρομετανάστες!

Στην ίδια πλατεία (Συντάγματος) που χθες οι πραιτωριανοί της χούντας Μητσοτάκη απηγόρευσαν την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου και την απόδοση τιμών στους Ήρωες του Έθνους, για λόγους… δημόσιας υγείας, επιτράπηκε σήμερα σε αριστεριστές του πολυπράκτορα Κωνσταντίνου (ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡCIA) και λαθρομετανάστες από το Ιράκ να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση!

Αυτά για τους ανόητους που μασάνε τα παραμύθια των απαγορεύσεων, δήθεν λόγω των «μέτρων μη διάδοσης του κορωνοϊού», όποτε γίνεται μια εθνική και θρησκευτική γιορτή. Τα οποία, δεν ισχύουν όποτε διαδηλώνουν αριστεριστές και λαθρομετανάστες κι όποτε οι διαδηλωτές έχουν… «ευγενή σκοπό» – όπως είπε ο Μπουμπούκος για το κομμουνισταριό έξω από το Εφετείο!


Η Ελλάδα κυβερνιέται από μια αντεθνική και σατανιστική χούντα, η οποία έχει την ανοχή όλων των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»!

Και για να μην υπάρχουν… παραφωνίες, η μόνη πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να υψώσει φωνή αντίστασης, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, τέθηκε αρχικά εκτός βουλής και εν συνεχεία κλείστηκε στις φυλακές, με μια στημένη δίκη! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: