Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Στις 2 Φεβρουαρίου 2013 και όχι στις 17 Σεπτεμβρίου, υπογράφηκε η καταδίκη της Χρυσής Αυγής! (Βίντεο)

 

Υπάρχει η εντύπωση σε πολλούς, πως η καταδίκη της Χρυσής Αυγής υπογράφηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν έπεφτε νεκρός ο Φύσσας.

Πρόκειται περί ΛΑΘΟΥΣ! Η καταδίκη υπογράφηκε λίγους μήνες νωρίτερα, τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου του 2013, κατά την εκδήλωση για τα Ίμια!

Όταν, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, 50.000 εθνικιστές –στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι άνθρωποι- παρήλασαν στο κέντρο των Αθηνών!

 του τέλους για την ιδεολογική κηδεμονία της αριστεράς, που δημιουργήθηκε το 1974, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς! Αλλά και για την κυριαρχία της στο «πεζοδρόμιο» και στην νεολαία!

Αυτό δε μπορούσαν με τίποτα να το δεχτούν οι αριστεροί επιβήτορες των ψοφοδεξιών καθαρμάτων, κι «έβαλαν μπροστά» αυτά τα ψοφοδεξιά καθάρματα στην επιχείρηση εξόντωσης της Χρυσής Αυγής! Από τότε άρχισε να γίνεται η «προεργασία» για την εξόντωση του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, για την οποία μίλησε ο Σαμαράς σε άρθρο του στη φυλλάδα των Ιών, λίγο πριν την καταδικαστική απόφαση. Και μην ξεχνάμε, πως έτερος ψοφοδεξιός (ο Βορίδης), είχε αναγγείλει τον σχηματισμό δικογραφίας κατά της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» δύο ημέρες ΠΡΙΝ από τη δολοφονία Φύσσα.

Εύγε Σαμαράδες, Βορίδηδες και ΣΙΑ, που περισώσατε την ιδεολογική κηδεμονία της αριστεράς, ανοίγοντας έτσι το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, γιατί έτσι είχαν αποφασίσει οι –κοινοί!- διεθνείς σας αφέντες!


https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: