Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Σεισμός στη Σάμο: Στο «Παίδων» ο 14χρονος Ερρίκος - Θα χειρουργηθεί άμεσα

 

Ο νεαρός που ήρθε με αεροδιακομιδή από τη Σάμο στην Αθήνα, έχει βαριά κατάγματα - Στο νοσοκομείο και ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Στο νοσοκομείο Παίδων έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο 14χρονος Ερρίκος που τραυματίστηκε από τον μεγάλο σεισμό στην Σάμο.

Ο 14χρονος που έχει βαριά κατάγματα  κυρίως στα κάτω άκρα, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από το νησί του Πυθαγόρα στην Αθήνα.

Στο νοσοκομείο μετέβη απόψε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο υπουργός Υγείας ευχήθηκε περαστικά στον Ερρίκο και είπε ότι «όλα είναι έτοιμα στο νοσοκομείο προκειμένου ο 14χρονος να χειρουργηθεί αφού πρώτα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του».

«Είναι μια ημέρα θλίψης η σημερινή. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς των δύο παιδιών που χάθηκαν αλλά και στους συμμαθητές τους και τους φίλους τους» είπε επίσης στις δηλώσεις του ο κ. Κικίλιας ο οποίος αναφέρθηκε και στις μεγάλες προσπάθειες που κάνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι επαγγελματίες υγείας για να ασκήσουν το λειτούργημά τους σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.

https://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: