Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Στο στόχαστρο φανατικών ισλαμιστών η Ευρώπη - Τρεις νεκροί και ένας... αποκεφαλισμός στην Γαλλία στο όνομα του Αλλάχ

 

Ένα 25χρονο… «προσφυγόπουλο», ο Μπραχίμ, είναι τελικά ο δράστης του σημερινού μακελειού στην Νίκαια της Γαλλίας. Αποκεφάλισε μια 70χρονη, και κατέσφαξε το νεωκόρο της Νοτρ Νταμ. Το τρίτο του θύμα, μια γυναίκα 40 ετών κατάφερε να ξεφύγει αλλά δεν επέζησε.

Ο άνθρωπος αυτός, αφού έπνιξε στο αίμα την εκκλησία της Παναγίας βγήκε έξω και τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του, αλλά είχε τις αισθήσεις του και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του φώναζε “Αλλάχου Άκμπαρ”.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, οι επιθέσεις σαν αυτή σόκαραν στην κυριολεξία την κοινή γνώμη που πλημμύριζε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ανέξοδα συνθήματα τύπου Pray for Paris κτλ. Σήμερα – όσο μακάβριο ή κυνικό και εάν ακούγεται – έχουν γίνει μέρος της… καθημερινότητας των Ευρωπαίων, ειδικά σε Γαλλία και Μ. Βρετανία όπου διαβιεί μεγάλο ποσοστό… «ενσωματωμένων» αλλοδαπών.

Δυστυχώς αυτή δεν θα είναι η τελευταία πραγματική ρατσιστική επίθεση εντός ευρωπαϊκού εδάφους. Το εγγυάται αυτό, η δήθεν «αντιρατσιστική» πολιτική των ηγετών της Ε.Ε., για την οποία πρέπει πάση θυσία να προχωρήσει το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμών, ακόμα και αν αυτό χρειάζεται να περάσει πάνω από τα πτώματα των Ευρωπαίων πολιτών.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: