Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Σε προχωρημένο Αλτσχάιμερ ο Τ.Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Ν.Τραμπ με τον... Τ.Μπους - Τι θα συμβεί αν εκλεγεί; (βίντεο)

Μία ακόμα σαφής ένδειξη ότι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν πάσχει από προχωρημένο Αλτσχάιμερ έρχεται μία εβδομάδα πριν τις εκλογές: Σε δηλώσεις του μπέρδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον... πρώην πρόεδρο (μέχρι το 2008) Τζορτζ Μπους!

«Τέσσερα ακόμα χρόνια του Τζορτζ, του Τζορτζ, θα βρεθούμε σε μια θέση στην οποία, αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο» ακούγεται να λέει ο Μπάιντεν σε διαδικτυακή συγκέντρωση.

Χρειάστηκε η παρέμβαση και μάλιστα τρεις φορές της γυναίκας του Μπάιντεν, Τζιλ για να συνέλθει και να μπορέσει να αρθρώσει το σωστό όνομα του αντιπάλου του.

Στο βίντεο, υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι, η Τζιλ Μπάιντεν λέει τρεις φορές «μέσα από τα δόντια της» τη λέξη «Τραμπ».

Το βίντεο αυτό καταδεικνύει ότι η διανοητική ικανότητα του 77χρονου Μπάιντεν, κάθε άλλο παρά διαυγής είναι.

Και δημιουργούνται συνακόλουθα ερωτήματα για το «τι θα συμβεί στις ΗΠΑ αν τελικά εκλεγεί ο Τ.Μπάιντεν», όπως δείχνουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις.

Και επειδή οι ΗΠΑ είναι και η κορυφή του δυτικού κόσμου, δημιουργούνται και ερωτήματα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της ασφάλειας στον πλανήτη,

Εν συνεχεία ο πρόεδρος Τραμπ επιτέθηκε εκ νέου στον αντίπαλό του, αμφιβητώντας ότι «ο κοιμισμένος Τζο» έχει την πνευματική διαύγεια για να κυβερνήσει την χώρα.

«Ο Τζο Μπάιντεν με αποκάλεσε Τζορτζ χθες το βράδυ. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου. Χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο παρουσιαστής για να ξεφύγει από τη συνέντευξη», σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι καλύπτουν το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: