Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Μια ακόμα επέτειος του "ΟΧΙ" χωρίς καμία αναφορά στον μεγάλο πρωταγωνιστή του, Ι. Μεταξά!

 

Σίγουρα, αυτό που συμβαίνει από το 1974 μέχρι σήμερα στην «χώρα των θαυμάτων», είναι πρωτοφανές: εορτάζεται εθνική επέτειος χωρίς καμμιά αναφορά στον μεγάλο πρωταγωνιστή της, τον Ι. Μεταξά! Λες κι η Ελλάδα το 1940 δεν είχε κυβερνήτη, αλλά κυβερνιόταν από τον… αυτόματο πιλότο!

Φυσικά, δε μας προκάλεσε καμμιά έκπληξη ότι η… παράδοση συνεχίστηκε και φέτος, από την ψοφοδεξιά κυβέρνηση. Μάλιστα, ακόμα και κάποιοι που εμφανίζονται στον ελληνικό λαό ως «ακροδεξιοί», για να εξαπατήσουν ένα συγκεκριμένο “target group” ψηφοφόρων (π.χ. Μπουμπούκος, Βορίδης, Πλεύρης, Μπογδάνος και ΣΙΑ), δεν είπαν κουβέντα για τον Μεταξά. Βλέπετε, πέρασε η προεκλογική περίοδος, το “target group” που στόχευαν εξαπατήθηκε σε μεγάλο βαθμό, οπότε κάθε αναφορά στον «δικτάτορα» θα ήταν εντελώς ανόητη εκ μέρους τους, καθώς θα υποθήκευε το… λαμπρό πολιτικό μέλλον που ονειρεύονται. Και τουλάχιστον οι δύο πρώτοι ονειρεύονται να γίνουν… «χαλίφηδες» στη θέση του «χαλίφη» Κούλη Μητσοτάκη.

Φυσικά, καμμιά αναφορά στον Ι. Μεταξά δεν έγινε κι από το μόρφωμα Βελόπουλου, το οποίο κάποιοι αγύρτες εμφάνισαν επιτηδείως ως… «ακροδεξιό» και… διάδοχο της Χρυσής Αυγής, αλλά έχει ενταχθεί –και με τη βούλα!- στο… «συνταγματικό» τόξο.

Υπεύθυνη γι’ αυτό το αίσχος δεν είναι βεβαίως η ιδεολογικά κυρίαρχη αριστερά, αλλά η ΑΤΙΜΗ ψοφοδεξιά, σε όλες τις μορφές της, η χειρότερη του είδους της που υπάρχει στον κόσμο!

Και μόνον η Χρυσή Αυγή προσπάθησε ν’ αλλάξει αυτή την κατάσταση και να γκρεμίσει την ιδεολογική κυριαρχία των μαρξιστών, αλλά δυστυχώς κάποιοι πατριώτες –εντός και εκτός εισαγωγικών- δεν το εκτίμησαν και την έθεσαν εκτός βουλής, ψηφίζοντας τους Κούληδες (Μητσοτάκη και Βελόπουλο). Ας ελπίσουμε πως κάποτε θα το μετανιώσουν και θα διορθώσουν το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξαν!

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: