Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και η χούντα των καναλιών

Η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» εναντίον ενός κόμματος με βάση την συλλογική ευθύνη και την ιδεολογία του θυμίζει τις περίφημες δίκες του Στάλιν. 

Πριν χρόνια στην Πάτρα σε συμπλοκή αριστερών με οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει νεκρός ένας αριστερός καθηγητής (ο Τεμπονέρας). Όμως στην περίπτωση αυτή δεν κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση βεβαίως η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμη λίγα χρόνια πιο πριν από το περιστατικό αυτό οπαδός της ΕΠΕΝ και μέλος της νεολαίας της το 1985 είχε, με ένα μαχαίρι, σκοτώσει έναν αριστερό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε ένα χωριό της Σπάρτης και επικεφαλής της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης. Όμως ΠΟΤΕ δεν κατηγορήθηκε ο Βορίδης για την δολοφονία αυτή. 

Πρωταγωνιστής στην λάσπη και την καταδίκη της Χρυσής Αυγής η χούντα των καναλιών, που ευθύνονται για μεγάλα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Θυμίζουμε: 

1999 – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Όλα τα κανάλια έκαναν συνεχή προπαγάνδα, οδηγώντας τον λαό στην καταλήστευσή του από τα κοράκια του χρηματιστηρίου. Μέχρι ειδικές εκπομπές είχαν όλα τα κανάλια και όχι μόνον. Μπήκαν και σαν επιχειρήσεις και αυτά τα ίδια στο χρηματιστήριο και σήμερα οι μετοχές τους είναι για πέταμα. Έλαβαν μέρος, λοιπόν, στην μεγάλη ληστεία. 

2004 – OLYMPIC GAMES: Στο μεγάλο γλέντι, το οποίο δήθεν θα αναβάθμιζε την χώρα και το οποίο συνέβαλε στην χρεωκοπία ήταν επίσης παρόντες. Παρόντες όχι μόνον σαν διαφημιστές πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι, αλλά και σαν εργολάβοι. 

2008-2009 – ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Τα κανάλια έστησαν τα σκάνδαλα, η διαπλοκή με την υπόθεση Ζαχόπουλου και το Βατοπαίδι απέδειξε ότι η πραγματική κυβέρνηση αυτού του τόπου είναι τα σκοτεινά συμφέροντα. 

2009 – «Λεφτά υπάρχουν»: Και πάλι τα κανάλια ήταν αυτά, τα οποία οδήγησαν την χώρα στην διακυβέρνηση Παπανδρέου με την γνωστή συνέχεια. 

2010 – Μνημόνιο: Όταν από το Καστελόριζο ο Γ. Παπανδρέου υπέτασσε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, τα κανάλια και πάλι ήταν αυτά, τα οποία υποστήριξαν με θέρμη το εθνοκτόνο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 

Αυτά είναι τα κανάλια που έστησαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: