Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα, για την Πολωνία, για την Ευρώπη

 

Δήλωση από το εκτελεστικό συμβούλιο της Εθνικής Αναβίωσης της Πολωνίας.

Στις 14 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα σχεδόν 70 ακτιβιστές του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος “Χρυσή Αυγή” καταδικάστηκαν σε μακροχρόνια κάθειρξη. Μεταξύ των θυμάτων του νέο-σοβιετικού καθεστώτος ήταν : ο Αρχηγός της “Χρυσής Αυγής”, Νικόλαος Μιχαλολιάκος (καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών), ο Χρήστος Παππάς (13 έτη και 3 μήνες), Ηλίας Παναγιώταρος (13 έτη) και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος (κάθειρξη 10 ετών).

Οι Αρχές δεν έκρυψαν καν το γεγονός ότι οι υψηλές ποινές δεν έχουν τίποτα κοινό με καμία δικαιοσύνη – αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την εξάλειψη του κινήματος από την δημόσια ζωή, το οποίο για πολλά χρόνια είναι ενεργό, όχι μόνο “στους δρόμους” αλλά και στις τοπικές κυβερνήσεις και στη βουλή – υπέρ της ελεύθερης Ελλάδος και προς υπεράσπιση του έθνους τους εναντίων του διεφθαρμένου πολιτικού και οικονομικού συστήματος το οποίο υπάκουα ακολουθεί τις συστάσεις των διεθνών χρηματοοικονομικών κύκλων.

Δεν είναι να απορεί κανείς ότι το κύριο “έγκλημα” που αναφέρεται στις ποινές είναι …μέλη της “Χρυσής Αυγής” – εν λειτουργία νόμιμο πολιτικό κόμμα!

Η έρευνα εναντίον της “Χρυσής Αυγής” εκκρεμεί από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013, όταν, με βάση γελοίες κατηγορίες, μέλη του συμβουλίου και βουλευτές του κινήματος συνελήφθησαν.

Τον Απρίλιο του 2014 αποκαλύφθηκε καταγεγραμμένο βίντεο κρυφής κάμερας, στο οποίο ο Τάκης Μπαλτάκος, Γενικός Σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνιου Σαμαρά, αποκάλυπτε ότι η υποκίνηση είχε διεξαχθεί κατόπιν εντολής της Αμερικανικής Σιωνιστικής συγκλήτου, απευθείας εκδοθείς στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ήταν μόνο η αρχή του πολέμου του δημοκρατικού φιλελευθερισμού εναντίον των εθνικιστών. Υποστηρίζοντας την κυρίαρχη “Δεξιά” ο νέο-κομουνιστικός ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε εκστρατεία καλώντας την απόλυτη “διευθέτηση” της “Χρυσής Αυγής”.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για αποτελέσματα. Την 1η Νοεμβρίου 2013 από σφαίρες συσχετισμένες με Συριζαίους κακοποιούς πεθαίνουν τα μέλη της “Χρυσής Αυγής”, Μανώλης Καπελώνης και Γιώργος Φουντούλης – κάτω από τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” εξερράγησαν βόμβες. Οι εθνικιστές, παρόλα αυτά, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, συνεχίζουν να προχωρούν μπροστά. Επιπλέον ακόμα και οι πρόσφατες δικαστικές ποινές δεν είναι ικανές να τους σταματήσουν.

Η Εθνική Αναβίωση της Πολωνίας συνεργάζεται στενά με την “Χρυσή Αυγή” εδώ και πολλά χρόνια. Σταθήκαμε στους φίλους μας το 2013, είμαστε μαζί τους σήμερα. Νιώθουμε περηφάνια και θαυμασμό για το σθένος τους το οποίο δεν μπορεί να σπάσει ούτε από σφαίρες ούτε από της φυλακής τα κάγκελα.

Θεωρούμε την επίθεση του ελληνικού νέο-σοβιετικού καθεστώτος εναντίον της “Χρυσής Αυγής” σαν μια επίθεση στον οργανωμένο Πολωνικό Εθνικισμό.

Όποιος σηκώνει χέρι στους φίλους μας, σηκώνει χέρι στην Πολωνία. Επομένως μένοντας στη χώρα μας τα μέλη της “Χρυσής Αυγής” κατατάχθηκαν στην τάξη της Εθνικής Αναβίωσης της Πολωνίας και έλαβαν την θέση των επίτιμων μελών του ΝΟΡ.

Ας πολεμήσουμε μαζί, μέχρι η “Χρυσή Αυγή” να φανεί : για την Ελλάδα, για την Πολωνία, για την Ευρώπη.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: