Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Μην ανησυχείτε "σύντροφοι"... Στην Ελλάδα διώκεται μόνο το πατριωτικό φρόνημα, το οποίο δεν διαθέτετε!

 


Ένα άρθρο με τίτλο "Αφού τελείωσαν με το ένα άκρο, ήρθε η σειρά του άλλου" δημοσίευσε η ΑΥΓΗ, στο οποίο εκφράζεται η ανησυχία ότι τώρα που η κυβέρνηση φυλάκισε την Χρυσή Αυγή, θα έρθει και η ώρα να κάνει το ίδιο με την... αριστερά.

Πάρτε μια γεύση:

"Η θεωρία των δύο άκρων εφευρέθηκε προκειμένου να επιτευχθεί προοπτικά η πολιτική εξόντωσή τους. Και αν η Ακροδεξιά ήταν ανέκαθεν προνομιακός συνομιλητής της σαμαρικής και μητσοτακικής Δεξιάς, η Αριστερά αποτελεί τον μόνιμο εχθρό, τον οποίο αντιμετώπισε κάποτε με τα όπλα.

Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα πως ο ανεκδιήγητος ισχυρισμός της Ν.Δ. πως «συνέλαβε τη Χρυσή Αυγή και την έβαλε φυλακή» θα είναι το πρώτο βήμα για τη νομιμοποίηση μιας πολύ σκληρής ατζέντας ενάντια στην Αριστερά. [...]

Με άλλα λόγια, θα χτυπούν με αστεία προσχήματα οποιονδήποτε διαμαρτύρεται και αντιστέκεται, ενώ θα απορρίπτουν την προάσπιση του κράτους δικαίου και των δημοκρατικών δικαιωμάτων «τσουβαλιάζοντας» τις αντιδράσεις σε σχήματα περί «τρομοκρατίας» και «ανομίας»."

Μην ανησυχείτε "σύντροφοι"! Η κυβέρνηση της ΝΔ πράγματι χτύπησε εκείνους που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ στο ξεπούλημα της πατρίδας. Εσείς τι σχέση έχετε με όλο αυτό; Δεν έχετε ακούσει τον πρωθυπουργό άλλωστε να δηλώνει ότι σέβεται και τιμά τους... αγώνες της αριστεράς; Άραγε δεν γνωρίζετε ότι στενοί του συνεργάτες προέρχονται πολιτικά από την αριστερά;

Και ποιος ήταν ο "προνομιακός συνομιλητής της Δεξιάς"; Ο Μιχαλολιάκος ή ο Τσίπρας; Γιατί το "προνόμιο" που... κέρδισε η Χρυσή Αυγή ήταν οι πολιτικές διώξεις και οι καταδίκες. Ενώ ο "αντιστασιακός" Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μια χαρά ψήφισε και ψηφίζει όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια της ΝΔ. Μαζί στα μνημόνια, μαζί στον εποικισμό της Ελλάδος από τους λαθρομετανάστες, μαζί στα τζαμιά και κυρίως... ΜΑΖΙ κατά της Χρυσής Αυγής!

Αδίκως ανησυχείτε "σύντροφοι"... Συνεχίστε τους "αγώνες" σας, κανείς δεν ασχολείται μαζί σας. Εσείς είστε - όχι απλά ένας "προνομιακός συνομιλητής της Δεξιάς", αλλά πιστός της συνεργάτης. Αν κάτι διώκεται στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, αυτό είναι μόνο το πατριωτικό φρόνημα. Εσείς δεν κινδυνεύετε από αυτό!
https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: