Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας από τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου"

 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, παίχτηκε μία ακόμη πράξη του θιάσου του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο έργο της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση παίζουν με την νοημοσύνη των Ελλήνων, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι κάνουν το παν για να προασπίσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας. 

Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της πολιτικής συνεννόησης ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια συρρίκνωσης του Ελληνισμού, μέσω παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας. Όπως συνέβη και στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που η Ν.Δ. διατράνωνε την αντίθεσή της ως αντιπολίτευση για να τηρήσει στο ακέραιο ως Κυβέρνηση, έτσι και τώρα αλλάζοντας ρόλους, τώρα που η Ν.Δ. απεμπολεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, ο ΣΥΡΙΖΑ ως Αντιπολίτευση υψώνει το “πατριωτικό” του αίσθημα με αφορμή την δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη, ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε εθνικιστική πράξη!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι δύο κύριοι πόλοι εξουσίας της χώρας μας, αλλάζουν ρόλους κατά το δοκούν, με σκοπό την παραμονή στην διακυβέρνηση της χώρας ξενόδουλων, που υπηρετούν τα αντεθνικά συμφέροντα της Πατρίδα μας. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία από το Ελληνικό Κοινοβούλιο της μοναδικής Εθνικιστικής φωνής, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την παράνομη καταδίκη της ως “εγκληματικής οργάνωσης”, νομίζουν ότι θα επιτελέσουν το σκοπό τους χωρίς αντίπαλο. Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν, γιατί όσο η ψυχή του Αρχηγού της Νικολάου Μιχαλολιάκου είναι όρθια, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να είναι ο εφιάλτης τους και θα στέκεται πάντα απέναντι στα προδοτικά τους σχέδια.

Σ.Σ.

https://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: