Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Μαζικές απελάσεις ισλαμιστών και κλείσιμο συλλόγων στην Γαλλία με εντολή Μακρόν

 

Κάτι αχνοφαίνεται να αλλάζει δειλά-δειλά στην Ευρώπη μετά τον αποκεφαλισμό από Τσετσένο ισλαμιστή του Γάλλου καθηγητή Samuel Paty, στο Παρίσι ο οποίος έδειχνε στους μαθητές του σκίτσα του Μωάμεθ που είχαν δημοσιευθεί.

Για να καταπολεμήσει τον «ισλαμικό απομονωτισμό», όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν έδωσε εντολή να φωτιστούν τα κυβερνητικά κτήρια με τα επίμαχα σκίτσα του περιοδικού Charlie Hebdo. Παράλληλα η Γαλλία έχει προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις ισλαμιστών και έχει κλείσει πολλούς συλλόγους οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι για ισλαμική ριζοσπαστικοποίηση των νέων, κάτι το οποίο ο Μακρόν θέλει να πατάξει.

Το θετικό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι πολλοί έχουν ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνονται τι γίνεται στην Ευρώπη. Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος στην εκπομπή της την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το πρωί σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, μιλώντας με τον συμπαρουσιαστή της για το όλο ζήτημα, παραδέχτηκε πως το πείραμα της ενσωμάτωσης των ανθρώπων αυτών στην Ευρώπη δείχνει να απέτυχε.

Το δεύτερο θετικό, αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάτι θετικό όταν δολοφονούνται Ευρωπαίοι από φανατικούς, είναι η απάντηση του Επίτροπου της Ε.Ε. Μαργαρίτη Σχοινά στον Ερντογάν που χαρακτήρισε τον Μακρόν σχεδόν παράφρονα. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε, καλύπτοντας πλήρως τον Μακρόν, ότι η Ευρώπη έχει Πολιτισμό και Ηθικές Αξίες και αυτά οφείλουν να τα σέβονται όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με τους λαούς της.

Ίσως ο Samuel Paty και οι υπόλοιποι δολοφονημένοι να είναι ο φόρος αίματος τον οποίον έπρεπε να πληρώσει η Ευρώπη για να απελευθερωθεί από την πολυπολιτισμική κατοχή.  

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: