Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ετοιμάζει η συγκυβέρνηση

Απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ετοιμάζει η συγκυβέρνηση
Μία από τις βασικές προϋποθέσεις του μαρξισμού είναι η απαγόρευση της ιδιοκτησίας, επειδή δήθεν καθιστά τον προλετάριο αστό και βγάζει από μέσα του την απαραίτητη ταξική συνείδηση. Στην πραγματικότητα είχε απαγορευτεί η περιουσία, έτσι ώστε οι άνθρωποι να καθίστανται έρμαια του πιο στυγερού και ανάλγητου επί γης καθεστώτος, του κομμουνιστικού. Αυτά είναι και τα πραγματικά κίνητρα της παρούσας συγκυβέρνησης.
Άρουν με γοργά βήματα και εν καιρώ βαθιάς οικονομικής κρίσης την απαγόρευση στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, παραδίδοντας ουσιαστικά τους Έλληνες που οι ίδιοι έφεραν σε ανέχεια, βορά στους διεθνείς τοκογλύφους που αγοράζουν τα «κόκκινα» δάνεια και στους τραπεζίτες. Αυτό σε συνδυασμό με την μονιμοποίηση του χαρατσιού, αλλά και τα αλληλεπικαλυπτόμενα επίπεδα φόρων και μειώσεων που νομοθετεί η συγκυβέρνηση του μνημονίου, η ιδιοκτησία και συντόμως η ζωή θα κηρυχθεί, έστω και άτυπα, παράνομη και υπό διωγμό.
Ο στόχος είναι οι Έλληνες να γίνουν έρμαια και πειθήνια όργανα των διεθνών τοκογλύφων, ώστε να θεσπιστεί κατώτατος μισθός πείνας και να βρουν οι επενδυτές έναν «επενδυτικό παράδεισο», όπως είναι η Μαλαισία, για να έρθουν. Μοναδικό εμπόδιο για την επίτευξη αυτού του σχεδίου είναι η Χρυσή Αυγή.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Το αναφαίρετο δικαίωμα του Έλληνα στην κατοικία χτυπά η μνημονιακή συγκυβέρνηση. Στόχος της η οριστική εξαθλίωση του λαού μας και η άνευ όρων παράδοση του εθνικού μας πλούτου στους διεθνείς τοκογλύφους. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα δίκαια των Ελλήνων που καταπατά βάναυσα το ξενόδουλο μνημονιακό κράτος".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: