Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να αφαιρεθεί ο Χριστός από κέρματα του ευρώ!


Από το ένατο φύλλο της Εθνικής εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί
Κι όμως είναι αλήθεια κι ας ακούγεται σαν παραμύθι… Αυτή η Ευρώπη είναι που στέλνει οδηγίες στα κράτη μέλη της, ώστε να καταργήσουν τον όρο μητέρα και πατέρας από την δημόσια εκπαίδευση αντικαθιστώντας τα με τους όρους γονέας 1 και γονέας 2 όπως έχουμε γράψει σε παλιότερα άρθρα μας. Αυτή η Ευρώπη είναι που στέλνει οδηγίες στα κράτη μέλη της να αλλάξουν τα παραμύθια στα νηπιαγωγεία αντικαθιστώντας τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα με τον πρίγκιπα και τον… πρίγκιπα! Αυτή η Ευρώπη είναι που νομιμοποιεί τα κόμματα των παιδεραστών, που νομιμοποιεί την λειτουργία «μπουρδέλων με… σκύλους» όπου ο κάθε ανώμαλος μπορεί να πηγαίνει και να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στα ζώα!
Αυτή είναι η Ευρώπη που νομιμοποιεί το… «ακαθόριστο φύλλο»  δηλαδή πλέον οι ανώμαλοι γονείς έχουν δικαίωμα να δηλώνουν το παιδί τους ως «ακαθορίστου φύλου», μία τρίτη δηλαδή επιλογή πέραν του αγόρι ή κορίτσι. Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση λοιπόν ζήτησε από την Ανδόρρα να αλλάξει την εμφάνιση των κερμάτων του ευρώ, τα οποία κόβονται στο πριγκιπάτο, και να αφαιρέσει από αυτά την απεικόνιση του Ιησού Χριστού Παντοκράτωρ, αντικαθιστώντας την με μία ουδέτερη απεικόνιση. Οι αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης αιτιολόγησαν το αίτημά τους με την “επιθυμία” να τηρηθεί η αρχή της ουδετερότητας σε… θρησκευτικά ζητήματα!
Η κυβέρνηση του πριγκιπάτου θεώρησε το αίτημα της Ε.Ε «εύλογο και δικαιολογημένο» και αντικατέστησε τη μορφή του Χριστού στα κέρματα αξίας 10, 20 και 50 λεπτών με την απεικόνιση ενός καμπαναριού μιας εκκλησίας. Είναι η δεύτερη φορά που η Ε.Ε επεμβαίνει σε χώρες που έχουν κοινό νόμισμα το ευρώ για θρησκευτικούς λόγους. Η πρώτη ήταν το 2012 όταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τη Σλοβακία να αφαιρέσει τα χριστιανικά σύμβολα από τα κέρματα, ωστόσο η κυβέρνηση της Σλοβακίας  υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κόβει κέρματα αξίας 2 ευρώ με την απεικόνιση των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου (σχετική φωτογραφία). Η Ε.Ε δείχνει πλέον το πραγματικό της πρόσωπο, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην είναι ίδιο με εκείνο των «εκλεκτών» που την δημιούργησαν.
Σταύρος Καρεφυλλάκης
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: