Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η προβοκάτσια με τα χημικά στην Συρία και το γεωπολιτικό παιχνίδι των αμερικανοσιωνιστών

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η προβοκάτσια με τα χημικά στην Συρία και το γεωπολιτικό παιχνίδι των αμερικανοσιωνιστών
Είδαν και αποείδαν οι Αμερικανοσιωνιστές στην Συρία και αποφάσισαν να βάλουν τα «μεγάλα μέσα», δηλαδή την προβοκάτσια που τόσο καλά γνωρίζουν ως άρχοντες του ψεύδους. Για να σκιαγραφήσουμε ένα πρόχειρο ιστορικό της επιχείρησης που έχει έως τούδε διεξαχθεί στην Συρία, οφείλουμε να θυμηθούμε αρχικά την ψευδοεξέργεση δήθεν ανταρτών, οι οποίοι εν συνεχεία αποκαλύφθηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον Συριακό Λαό, αλλά ήταν μέλη ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Αλ Κάιντα, και πράκτορες άλλων χωρών, όπως της Τουρκίας. Παραλλήλως η Συριακή Αντιπολίτευση εκκολαπτόταν σε τουρκικό έδαφος και όλοι περίμεναν πως η κυβέρνηση Άσαντ θα καταρρεύσει υπό το βάρος του πολέμου.
Από εκείνη ακόμα την περίοδο τα διεθνή και «περιούσια» ΜΜΕ, των υπαλλήλων της οικογένειας Ρόθτσιλντ, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις φτάνοντας μέχρι του σημείου - σε εκείνη την χρονική περίοδο - να δημοσιεύουν φωτομοντάζ, προκειμένου να στρέψουν το συναίσθημα της κοινής γνώμης στην ίδια κατεύθυνση με τα συμφέροντα τους. Χαρακτηριστικό και όχι μόνο παράδειγμα της εν λόγω πρακτικής είναι το δημοσίευμα της Αυστριακής εφημερίδας Die Kronen Zeitung, το οποίο περιείχε φωτογραφία, στην οποία εμφανιζόταν δήθεν μία συριακή οικογένεια στο φόντο της κατεστραμμένης πόλης - ένας άνδρας με παιδί στα χέρια και μιά γυναίκα με μαντίλα περπατούν στο δρόμο. Η φωτογραφία τότε αποκαλύφθηκε ως το αισχρό προϊόν φωτομοντάζ, που στην Ελλάδα παρόμοιο της έχει κάνει μόνο η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», για να πλήξει την Χρυσή Αυγή.
Στην συνέχεια, οι σιωνιστές, βλέποντας το καθεστώς Άσαντ να κερδίζει κατά κράτος τους μισθοδοτούμενους αντάρτες, άρχιζαν να πιέζουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ για απευθείας ανάληψη δράσεως. Επειδή, όμως, η δράση της Αλ Κάιντα είχε γίνει γνωστή παγκοσμίως, μαζί με τις θηριωδίες των πρακτόρων του αμερικανοσιωνισμού, οι αμερικανοί δίσταζαν να επέμβουν. Τότε μία προβοκάτσια με έναν όλμο που εκτοξεύτηκε από Τουρκία προσπάθησε να δικαιολογήσει επέμβαση των τούρκων, οι οποίοι θα αναλάμβαναν να «βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά». Όμως και αυτό το μέτρο αποκαλύφθηκε και έτσι οι Εβραίοι άρχισαν μόνοι τους να πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές.
Ούτε, όμως, αυτό έφτασε καθώς ο Άσαντ συνέχιζε να συντρίβει τις δυνάμεις των «ανταρτών». Και έτσι έχουμε πλέον το νέο προβοκατόρικο κόλπο των αμερικανοσιωνιστών, ώστε να εισβάλουν την Συρία. Αυτή δε η εισβολή τους είναι απαραίτητη ως προϋπόθεση για την μελλοντική στρατιωτική επέμβαση στο Ιράν, που με την σειρά της είναι επίσης απαραίτητη για την παγκόσμια σιωνιστική κυριαρχία. Έτσι διαβάζουμε πλέον για εκατόμβες νεκρών από επίθεση που πραγματοποιήθηκε με χημικά όπλα.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει βεβαίως να σκεφτούμε ποιος ωφελείται από την εν λόγω είδηση. Σίγουρα ευνοούμενο δεν είναι το καθεστώς Άσαντ, το οποίο κέρδιζε κατά κράτος όλες τις μάχες. Αντιθέτως ευνοούμενοι είναι οι «αντάρτες», που ήταν θέμα χρόνου να εξαλειφθούν και τα συμφέροντα που αυτοί εξυπηρετούν, δηλαδή τα αμερικανοσιωνιστικά. Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε δύο παλιότερα δημοσιεύματα, που αφορούν το ζήτημα: Τον Μάιο είχε βγει ένα μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ που ερευνά την χρήση των χημικών όπλων στην περιοχή και είχε δηλώσει ότι χρήση χημικών όπλων έχουν κάνει οι «αντάρτες» και όχι το καθεστώς. Την ίδια περίπου εποχή είχε βγει στην δημοσιότητα ένα βίντεο που επιβεβαίωνε την ανάπτυξη χημικών όπλων από τουρκικές εταιρίες, οι οποίες τα έδιναν σε ισλαμιστές, όπως οι «αντάρτες» της Συρίας. Η δήλωση του μέλους της επιτροπής του ΟΗΕ δεν ανταποκρινόταν στα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα και διαψεύστηκε πάραυτα από τον οργανισμό που, ως γνωστόν, ελέγχεται πλήρως από τους αμερικανοσιωνιστές.
Όλα αυτά θυμίζουν έντονα τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Νορβηγού καθηγητή Ola Tunander, ο οποίος μιλώντας σε συνέδριο απεκάλυψε ότι το ΝΑΤΟ είχε πόρισμα επίσημης έρευνας που αποκάλυπτε ότι την περιβόητη βόμβα που προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς (!) και ότι αυτό το πόρισμα το απέκρυψαν, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα στην περιοχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο καθηγητής: "Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν αυτό της Βοσνίας."
Επιπροσθέτως δε οι Ρώσοι δημοσίευσαν φωτογραφικά ντοκουμέντα, τα οποία δείχνουν ότι η ρουκέτα για την οποία γίνεται λόγος είναι «όμοια με τη ρουκέτα η οποία χρησιμοποιήθηκε από τρομοκράτες στις 19 Μαρτίου στην περιοχή της Χαν Αλ-Ασσάλ» και επιπροσθέτως "εκτοξεύθηκε από θέση ελεγχόμενη από τους επαναστάτες".
Για να αντιληφθούμε το μέγεθος των συμφερόντων που διακυβεύονται στην όλη υπόθεση της επέλασης των Αμερικανοσιωνιστών προς το Ιράν, που τους οδηγεί στην χρήση τέτοιων θηριωδιών, ας δούμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Μπρεζίνσκι, "The Grand Chessboard", που εκδόθηκε το 1998: «Με βάση την γεωγραφία το Καζακστάν είναι η ασπίδα και το Ουζμπεκιστάν η ψυχή για τις πολυποίκιλες εθνικές αφυπνίσεις της περιοχής», ενώ στα συμπεράσματα του βιβλίου, θέτει τον σκοπό, λέγοντας: «Συνεπάγεται ότι η πολιτική και οικονομική υποστήριξη για αυτές τις σημαντικές, πρόσφατα ανεξαρτητοποιημένες χώρες είναι ένα σημαντικό μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την Ευρασία. Η εδραίωση μίας κυρίαρχης Ουκρανίας, η οποία στο μεταξύ επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως μία κεντροευρωπαϊκή χώρα και προχωρά σε μια εντονότερη συγχώνευση με την Κεντρική Ευρώπη, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό συστατικό μίας τέτοιας πολιτικής, όπως εξίσου σημαντική είναι και η εγκαθίδρυση στενότερων σχέσεων με κράτη στρατηγικώς αξονικά, όπως το Αζερμπαϊτζάν και το Ουζμπεκιστάν, επιπροσθέτως της πιο γενικευμένης προσπάθειας να “ανοίξει” η κεντρική Ασία στην παγκόσμια οικονομία, παρά τα ρωσικά εμπόδια».
O χάρτης της περιοχής δείχνει επακριβώς ποιος είναι ο στόχος των αμερικανοσιωνιστών στην περιοχή, αφού ο καθείς μπορεί να διακρίνει βορείως του Ιράν, τον στόχο που είχε θέσει εδώ και δεκαετίες ο Μπρεζίνσκι, του οποίου το βιογραφικό λέει ότι ήταν σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, μεταξύ του 1977 και του 1981, ενώ η σκέψη του διαποτίζει έως και σήμερα και την γεωπολιτική σκέψη των ΗΠΑ. Ένα ενδεικτικό περιστατικό της πολιτικής του σταδιοδρομίας, ώστε να γνωρίζουμε και το υπόβαθρο των εν συζητήσει προσωπικοτήτων και να μην αποπροσανατολιζόμαστε από την πραγματικότητα, είναι ότι ο Brzezinski ως προσωπικός σύμβουλος του Δαυίδ Ροκφέλλερ, υπήρξε εκ των ιδρυτών της Τριμερούς Επιτροπής, μέλος της οποίας υπήρξε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. 
Και η θέση της Ελλάδος σε όλο αυτό το παίγνιο; Πέραν του ότι ένας πολιτισμένος Λαός δεν δύναται να λαμβάνει μέρος σε επιχειρήσεις υπέρ κανιβάλων, υπάρχει και ένα γεωπολιτικό δεδομένο που απαγορεύει την σύμπραξη της Ελλάδος στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών. Το γεγονός ότι από γεωπολιτικής πλευράς θέλουν διχοτομημένο Αιγαίο και μία Ελλάδα, που θα δίνει γη και ύδωρ στην επιθετικότητα των τούρκων και των κατσαπλιάδων, σημαίνει ότι η Ελλάδα τασσόμενη σε αυτή την πλευρά πολεμάει εναντίον των συμφερόντων της. Όλα αυτά, βέβαια, δεν είναι μόνο επιστημονικά δεδομένα, αλλά τα επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σε πρόσφατες δηλώσεις του.
Κώστας Αλεξανδράκης
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: