Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Οι πράκτορες της Άγκυρας ζητούν εξέγερση των μουσουλμάνων της Ανατολικής Μακεδονίας !!!




Νέες προκλητικές δηλώσεις τούρκων στο οροπέδιο Χίλια της Θράκης
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στο οροπέδιο Χίλια της Θράκης ο αντιπρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «Συνομοσπονδίας Τούρκων Βαλκανίων» Ιζέτ Αλτιντάς ζήτησε την αποκοπή από το ελληνικό κράτος των μουσουλμάνων της Ανατολικής Μακεδονίας λέγοντας ότι «για τον Τούρκο, άλλος φίλος από τον Τούρκο δεν υπάρχει».


Ένα πρώτο ερώτημα είναι για ποιους μουσουλμάνους στην Ανατολική Μακεδονία μιλάει; Γιατί πλην ορισμένων ρομά- και αν υπάρχουν κι αυτοί, δεν υπάρχουν άλλοι. Η δήλωση αυτή που έρχεται να προστεθεί σε όλες τις προσπάθειες έναρξης διαδικασιών κοσοβοποίησης της Θράκης που έγινε κατά τη διάρκεια των αγώνων πάλης με λάδι που πραγματοποιήθηκαν στο οροπέδιο Χίλια.
Στις εκδηλώσεις στο οροπέδιο Χίλια που έγιναν στο περιθώριο των αγώνων δεν παρέστη από την πλευρά των επισήμων κανείς παράγοντας της περιοχής μη μουσουλμάνος. Μετείχαν ο πρόεδρος του Μειονοτικού-Εκπαιδευτικού και Μορφωτικού συλλόγου Χίλια Αλή Πεντζάλ και το Δ.Σ. του συλλόγου, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, ο αντιδήμαρχος Αδριανούπολης, ο δήμαρχος Αρριανών, ενώ παρέστησαν οι πράκτορες της Άγκυρας βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Χουσείν Ζεϊμπέκ και άλλοι μουσουλμάνοι παράγοντες. 
Ο Ιζέτ Αλτιντάς δήλωσε επίσης ότι «επιθυμώ να πω πως στηρίζουμε και είμαστε πίσω από κάθε αδερφό μας που δηλώνει πως είναι Τούρκος και ζει ως Τούρκος στην Δυτική Θράκη. Εμείς οι Τούρκοι που ζούμε στα Βαλκάνια πρέπει να έχουμε ενότητα και ομοψυχία». Την ίδια στιγμή που οι τούρκοι ζητούν εξεγέρσεις μουσουλμάνων η κυβέρνηση των υποτακτικών του μνημονίου εγκαινιάζει με κάθε επισημότητα το σπίτι-μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.  
Οι ελληνικές κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης έχουν αφήσει τους μουσουλμάνους της Θράκης στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί, λόγω της αδράνειας των ελληνικών αρχών, ένα εκτεταμένο δίκτυο επικοινωνίας των τούρκων της Βουλγαρίας και της Τουρκίας με τους μουσουλμάνους της Θράκης μας. Η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα στην βουλή και απαιτεί να σταματήσει η καταστρεπτική πολιτική της συγκυβέρνησης που οδηγεί «κοσοβοποίηση» της Θράκης σε οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: