Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εκτός παιδικών σταθμών χιλιάδες Ελληνόπουλα για χάρη των λαθρομεταναστών

Εκτός παιδικών σταθμών χιλιάδες Ελληνόπουλα για χάρη των λαθρομεταναστών
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μητέρων που εξασφάλισαν δωρεάν φοίτηση σε παιδικό σταθμό για τα παιδιά τους. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Οι αιτήσεις τέκνων για το 2013 ξεπέρασαν τις 98.000. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα οι αιτήσεις που έγιναν δεκτές είναι 56.977 χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές οι επιλαχούσες μητέρες. Έτσι λοιπόν εκτός παιδικών σταθμών μένουν 41.000 παιδιά! Ο αριθμός των ωφελούμενων Ελληνίδων μητέρων είναι 43.758, ενώ ο αντίστοιχος των αλλοδαπών 2.661.

Συγκριτικά με το 2012 οι αιτήσεις τέκνων αυξήθηκαν ενώ τα παιδιά που έγιναν δεκτά μειώθηκαν! Συγκεκριμένα οι αιτήσεις για το 2012 ήταν 96.130 ενώ έγιναν δεκτά 57.534 παιδιά και οι ωφελούμενες Ελληνίδες μητέρες ήταν 45.823 ενώ οι αλλοδαπές 2.058.

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία κάθε χρόνο όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα μένουν εκτός παιδικών σταθμών. Οι θέσεις διαθέσιμες που αντιστοιχούν στα κονδύλια των προγραμμάτων μειώνονται και τα παιδιά των αλλοδαπών κάθε χρόνο καταλαμβάνουν όλο και περισσότερες θέσεις. Για ακόμη μια χρονιά χιλιάδες ελληνικές οικογένειες βρίσκονται σε απόγνωση. Πλέον είναι  αναγκασμένοι να στείλουν τα παιδιά τους στους πολύ ακριβότερους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς ή να μην τα στείλουν καθόλου εφόσον δεν υπάρχουν ούτε χρήματα ούτε εργασία.
Οι αλλοδαποί που ανταγωνίζονται τα αντίστοιχα κριτήρια των  ελληνικών οικογενειών είναι σε ευνοϊκότερη θέση γιατί τα οικονομικά τους στοιχεία είναι διαστρεβλωμένα προς τα κάτω. Η «μαύρη» εργασία και τα ψευδή στοιχεία «ανέργων» αλλοδαπών μητέρων τους δίνει προτεραιότητα στα διάφορα προγράμματα του υπουργείου. Με αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότερες θέσεις κάθε χρόνο καταλαμβάνονται από πληθώρα παιδιά  λαθρομεταναστών που δηλώνουν ελάχιστα εισοδήματα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι τα Ελληνόπουλα να μένουν εκτός παιδικών σταθμών και το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας συνεχώς αυξάνεται.
Η θέση της Χρυσής Αυγής για το μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα είναι ξεκάθαρη. Μέχρι να εξυπηρετηθεί και το τελευταίο Ελληνόπουλο κανένα αλλοδαπό παιδί στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ας ανοίξουν τις εγκυκλίους, τις υπουργικές αποφάσεις, ας κάνουν ότι θέλουν αρκεί να εξυπηρετηθούν οι συμπατριώτες μας. Είναι συνταγματική επιταγή. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Τελεία και Παύλα. Η Ελλάδα στους Έλληνες!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: