Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Βενιζέλος προωθεί την εμπλοκή της Ελλάδας στον αμερικανοσιωνιστικό πόλεμο στη Συρία

Ο Βενιζέλος προωθεί την εμπλοκή της Ελλάδας στον αμερικανοσιωνιστικό πόλεμο στη Συρία
Το ότι ο Βενιζέλος ταυτίστηκε με την παγκοσμιοποιητική καθεστωτική άποψη για την Συρία δεν μας προξενεί καμιά εντύπωση. Ο τύπος αυτός αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα υπηρετικού πολιτικού προσωπικού του διεθνούς σιωνισμού, κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε. Σε δηλώσεις του προέβη στις καθιερωμένες καταδίκες για την βία και τα χημικά όπλα, αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά στημένο φερέφωνο των παγκόσμιων εξουσιαστών. Στη συνέχεια όμως, των δηλώσεών του είπε κάτι το οποίο επιδέχεται πολλές ερμηνευτικές προσεγγίσεις.Συγκεκριμένα ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι: «Προετοιμαζόμαστε από κάθε άποψη και είμαστε σε επαφή με όλες τις ευρωπαϊκές και άλλες χώρες».
Το ερώτημα, το οποίο αυτομάτως προκύπτει, είναι το ποια είναι η «προετοιμασία από κάθε άποψη». Μήπως ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ  και  αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης εννοεί ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στρατιωτικά στις επιχειρήσεις εναντίον του «κακού» και «απείθαρχου» Άσαντ;  Ο πολιτικάντης αυτός έχει δείξει μέχρι τώρα απίστευτα δείγματα αναλγησίας και απανθρωπιάς εναντίον του Ελληνικού Λαού.  Είναι από τους βασικούς υπεύθυνους της αντεθνικής και αντιλαϊκής εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής με την προσωπική του συμβολή στο συνεχιζόμενο αυτό αίσχος να είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν έχει τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να οδηγήσει στον όλεθρο, την καταστροφή, την απόγνωση, την πείνα και την ανεργία το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, δεν μας φαίνεται καθόλου απίθανο να θέλει να εξυπηρετήσει τα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια, εμπλέκοντας τη Χώρα μας σε επικίνδυνα μονοπάτια, μόνο και μόνο για να αποδείξει ότι είναι πιστός ΗΠΑνθρωπος. Όμως, αν δούμε την υπόθεση μελλοντολογικά, αυτός ο ανεύθυνος - υπεύθυνος υπάλληλος των ξένων συμφερόντων δεν θα έχει τον παραμικρό δισταγμό να καλέσει κάποτε διεθνή στρατεύματα να επιτεθούν στην ίδια του τη Χώρα, στην περίπτωση που η  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  βρίσκεται στην διακυβέρνηση. Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  θα είναι νόμιμα εκλεγμένη από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, αυτό δεν θα έχει καμία σημασία για τον εμπνευστή του «συνταγματικού τόξου». Νόμιμο θεωρείται γι΄αυτόν ότι εξυπηρετεί τα στενά συντηρητικά συμφέροντα τόσο του ιδίου όσο και της πολιτικής κλίκας, στην οποία συμμετέχει.
Αυτό, βεβαίως, είναι ένα σενάριο, όπου μόνο το μέλλον μπορεί να δείξει αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι. Επί του παρόντος, όμως, το πολιτικό αυτό παχύδερμο ας γνωρίζει ότι η οποιαδήποτε προσπάθειά του να εμπλέξει την Ελλάδα στα γρανάζια της δολοφονικής μηχανής του αμερικανοσιωνισμού αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ούτε να το διανοηθεί!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: