Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Το παραδέχονται ακόμα και οι τοκογλύφοι: Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ

Το παραδέχονται ακόμα και οι τοκογλύφοι: Η Ελλάδα δεν έπρεπε να μπει στο ευρώ
Οι προεκλογικές ομιλίες στην κατά την διάρκεια των γερμανικών εκλογών αποκαλύπτουν πολλά ένοχα μυστικά του διαφθαρμένου καθεστώτος που εξουσιάζει την πατρίδας μας.
Η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ σε συγκέντρωση μπροστά σε 1.000 υποστηρικτές της είπε ότι η «Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να μπει στο ευρώ». Μάλιστα για να καλύψει την εξοντωτική πολιτική που εφαρμόζει για την «διάσωση» της Ελλάδας μετατόπισε τις ευθύνες στον προκάτοχό της καγκελάριο Σρέντερ. Χαρακτηριστικά είπε: «Ο καγκελάριος Σρέντερ δέχτηκε την είσοδο της Ελλάδας και αποδυνάμωσε το Σύμφωνο Σταθερότητας. Και οι δύο αποφάσεις ήταν θεμελιωδώς λανθασμένες και ήταν η αφετηρία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα».
Από αυτή την δήλωση προκύπτει ότι οι γερμανοί τοκογλύφοι γνώριζαν (αφού δέχθηκαν) τις αλχημείες του Σημίτη και της τότε κυβέρνησης του Πασοκ για τα λογιστικά κόλπα και την καταστροφική είσοδό της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Βασικό κριτήριο για την ένταξη των χωρών στην ευρωζώνη ήταν το έλλειμμα να μην ξεπερνά το 3%. Όμως όπως ομολόγησε το 2012 στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών -αλλά τότε σύμβουλός του- Φίλιππος Σαχινίδης η χώρα έκρυψε τα ελλείμματά της για να μπει στην ευρωζώνη το 2001 με αποτέλεσμα να αρχίσουν από τότε όλα τα δεινά. Το έλλειμμα κινούνταν πολύ πιο πάνω από το όριο του 3% όπως και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Το Πασοκ του Σημίτη «μαγείρεψε» τους αριθμούς λέγοντας ψέματα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ώστε για να βάλει τη χώρα στην ΟΝΕ με πήλινα πόδια.
Οι διεργασίες είχαν αρχίσει από το 1998 όταν ο Σημίτης ανακοινώσε την υποτίμηση της δραχμής κατά 14%, προκειμένου η χώρα να ενταχθεί στο μηχανισμό στήριξης ισοτιμιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη με γερμανικούς όρους και «ευλογίες». Μπορεί ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ να τα αρνείται όμως η Μέρκελ το παραδέχτηκε. Τότε ξεκίνησαν μαζικά οι βαλίτσες με το μαύρο χρήμα της Siemens, η δράση τύπων σαν τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Άκη, τον Γιάννο, τον Χριστοφοράκο και οι «δουλειές» με την Goldman Sachs. Τότε κάπου αναλάβαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με διπλάσιο κόστος (ο Σημίτης το καυχιόταν) από αυτούς στο Σύδνεϋ το 2000.
Σημειώνουμε ότι ο τέως καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ μετά την αποχώρηση του από την πολιτική σκηνή βρέθηκε όλως τυχαίος να εργάζεται σαν σύμβουλος της επενδυτικής τράπεζας Ρόθτσιλντ με αντικείμενο την προώθηση της δραστηριότητας της στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Σήμερα σύμφωνα με την Wikipedia είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Nord Stream AG, αφού προσλήφθηκε ως παγκόσμιος διαχειριστής από την επενδυτική τράπεζα Ρόθτσιλντ.

Η Χρυσή Αυγή από 2001 προειδοποιούσε γι’αυτό που παραδέχονται ακόμα και οι τοκογλύφοι ότι «η  Έλλάδα δεν έπρεπε να μπει στο Ευρώ». Η είσοδος της Ελλάδας στην ευρωζώνη ήταν μια προσχεδιασμένη παγίδα, ώστε οδηγηθούμε σταδιακά και με μαθηματική ακρίβεια στα πλοκάμια των συνεχών δανειολήψεων, των διεθνών τοκογλύφων και του ΔΝΤ. Ήταν μια προδιαγεγραμμένη ρότα, που θα οδηγούσε ακόμα περισσότερο στην ερήμωση της επαρχίας, την καταστροφή της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, το κλείσιμο των εργοστασίων. Μια μεθόδευση που αποδυνάμωσε εντελώς την ζωοφόρο, εθνική παραγωγή, σε σημείο μηδενικών εξαγωγών και επιβεβλημένης πλέον καταφυγής σε εισαγόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.
Στις αρχές του 2002 όταν ο επικαλούμενος «αρχιερέας της διαπλοκής» και πρωθυπουργός της εθνικής ντροπής Σημίτης μετά του τότε συνεργάτη-συμβουλάτορά του και μετέπειτα πρωθυπουργού Παπαδήμου, πανηγύριζαν, κρατώντας το νέο νόμισμα, μιας και είχαν ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή τους, για την εθνική μας κατακρήμνιση, η Χρυσή Αυγή έγραφε:
Χρυσή Αυγή, α.φ. 404 -11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2002: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ:
“Τόσο πολύ μίσος λοιπόν, υπάρχει σε αυτή τη χώρα για κάθε τι το αναμφισβήτητα Ελληνικό; Πως αλλιώς κανείς να ερμηνεύσει τις θριαμβολογίες των κατοίκων αυτής της χώρας για την κατάργηση της δραχμής, ενός νομίσματος με ιστορία 2.700 χρόνων; Ύστερα βέβαια ήρθε η πραγματικότητα… δηλαδή το χάος. Οι ατέλειωτες ουρές σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε… Η δραχμή εκδικείται και θα εκδικηθεί ακόμη σκληρότερα στο μέλλον!”
ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή, α.φ. 397 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001:
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Σε διωγμό οι αγρότες! Αυτός είναι ο Καπιταλισμός. Αυτή είναι η Ευρώπη της ΟΝΕ και του «ΕΥΡΩ»
Σε μεγάλες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανθελληνική πολιτική των Βρυξελλών σε δύο από τα πλέον ουσιαστικά αγροτικά προϊόντα που έχουν απομείνει στην χώρα: στον καπνό και στο βαμβάκι. Στο βαμβάκι οι τιμές για το έτος 2001 αναμένεται να είναι ακόμη χαμηλότερες και από αυτές που ίσχυαν πριν 3 ολόκληρα χρόνια. Όσο για τον καπνό η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλει να κοπούν εντελώς οι επιδοτήσεις. Η τριετής παράταση που συζητάτε σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι το κόψιμο των επιδοτήσεων του καπνού γίνεται για χάρη της… αντικαπνιστικής εκστρατείας! Αυτό αποτελεί ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ πέρα για πέρα και οι μόνες που θα ωφεληθούν είναι οι χώρες εκτός Ε.Ε., που παράγουν καπνό, όπως οι ΗΠΑ και η Τουρκία… Μετά την καταστροφή των παραγωγών λαδιού και εσπεριδοειδών, ακολουθεί ο καπνός και το μπαμπάκι. Αυτός είναι ο «παράδεισος» που υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.
Πρέπει να καταλάβουμε πως η καταστροφή του αγροτικού κόσμου της χώρας μας ισοδυναμεί με την καταστροφή της Ελλάδος, αφού χώρα που δεν παράγει δεν μπορεί να γίνει ποτέ χώρα εθνικά ανεξάρτητη. Γι’ αυτόν τον λόγο και πέρα από κάθε πολιτική η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμπαρίσταται ολόθερμα στον αγώνα των αγροτών μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: