Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ανάλγητο θράσος: Ενώ τσακίζει τους φτωχούς, παραπονιέται για τον παχυλό μισθό του ο Στουρνάρας


Ανάλγητο θράσος: Ενώ τσακίζει τους φτωχούς, παραπονιέται για τον παχυλό μισθό του ο Στουρνάρας
Θέλει πραγματικά πολύ μεγάλο θράσος για να είναι κανείς υπουργός οικονομικών της παρούσας τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης και να συνεχίζει να εμφανίζεται, έστω και στην τηλεόραση. Με την λαϊκή οργή και απελπισία να κλιμακώνονται, δεν υπάρχουν και πολλά που θα μπορούσε να πει ο όποιος υπουργός οικονομικών, απευθυνόμενος προς τον Λαό. Το να βγαίνει, όμως, και να παραπονιέται για τον δικό του μισθό, ξεπερνά τα όποια όρια θράσους θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα, αυτός έχει υποστεί επίσης μειώσεις στον μισθό του, αλλά όχι λόγω κάποιου νομοσχεδίου, αλλά επί τη αναλήψει κυβερνητικού πόστου.
«Ξέρεις πόσα έπαιρνα στο ΙΟΒΕ και πόσα παίρνω σήμερα; Ξέρω καλά τι συμβαίνει με τις περικοπές, η μητέρα μου είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και συνεχώς μου γκρινιάζει»
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του υπουργού, σύμφωνα με τα καθεστωτικά έντυπα μέσα, ενώ όσον αφορά τα φοροληστρικά και λοιπά μέτρα που έχει λάβει, επικαλέστηκε το γνωστό «επιχείρημα Άδωνι» ότι έκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις, προκειμένου να υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Κοινώς… μας είναι αναγκαία η τρόικα και τα μέτρα γιατί αλλιώς «θα πεινάσουν τα παιδιά μας». Το γεγονός ότι από τα 9,2 δισ. της δόσης τα 7,2 πήγαν απευθείας στις τράπεζες και τα υπόλοιπα εμμέσως, βεβαίως δεν λέει κάτι στον κ. Στουρνάρα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: