Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


ANARXIKOI-SHMAIA
Την ίδια ώρα που το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, των Αντωνάκη και Δένδια, ασχολείται με την νόμιμη και διάφανη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής (βλέπε σχετικό δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, που αναφέρει πως: «η προσοχή της Αστυνομίας στρέφεται τον τελευταίο καιρό κυρίως στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής»), τα αναρχοκομμουνιστικά «Τάγματα Εφόδου» του ΣΥΡΙΖΑ έδρασαν στο Αγρίνιο, επιτιθέμενοι κατά αστυνομικών και τρομοκρατώντας τους μάρτυρες της επίθεσής τους.
Πιο συγκεκριμένα, συμμορία 40 περίπου ατόμων, της αναρχοκομμουνιστικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο κέντρο της πλατείας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κάποιοι από τους συμμορίτες φορούσαν κουκούλες και κράνη, αλλά κάποιοι άλλοι δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν με μανία σε έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ. Δύο άλλοι αστυνομικοί της ίδιας ομάδας, προσήλθαν στο σημείο για να βοηθήσουν τον συνάδερφό τους και δέχτηκαν και εκείνοι επίθεση. Σύμφωνα πάντα με τους μάρτυρες, οι «ξεκουκούλωτοι» τρομοκράτες απείλησαν αυτούς και τους καταστηματάρχες και εργαζόμενους της πλατείας, πως αν μιλήσουν θα πάθουν τα ίδια.
Για το θέμα, εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην οποία αναφέρεται πως «βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες – αναζητήσεις των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ομάδας ατόμων, τα οποία φορώντας κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν απρόκλητα σε πέντε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν, σήμερα το μεσημέρι, στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου».
Παραμύθια! Όλο το Αγρίνιο γνωρίζει που κατέφυγαν μετά τη συμμορίτικη επίθεσή τους οι αναρχοκομμουνιστές (στο γνωστό σε όλους «στέκι» τους -γιάφκα), αλλά οι κατουρλήδες της ψοφοδεξιάς του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, μόλις ενημερώθηκαν σχετικά και τους ζητήθηκε η άδεια για άμεση επέμβαση και σύλληψη των θρασύδειλων συριζαίων, απάντησαν αρνητικά! Ενώ αν είχε πέσει κανένα χαστούκι και ο «δράστης» είχε καταφύγει σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, θα βλέπατε μέσα σε πόσα δευτερόλεπτα θα έδινε εντολή επέμβασης ο Δένδιας…
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: