Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

H Χρυσή Αυγή ξεμπροστιάζει τους ανύπαρκτους υπουργούς - ΒΙΝΤΕΟ

Στην συζήτηση της ολομέλειας για δύο κυρώσεις μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας, Μαυροβουνίου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η κυβέρνηση προσπάθησε να περάσει τροπολογίες που δεν είχαν καμία σχέση με τις παραπάνω κυρώσεις.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε παρέμβαση που έκανε για το γεγονός τόνισε ότι ο κατήφορος της άθλιας κυβέρνησης συνεχίζεται, δεν υπάρχει κοινοβούλιο δεν υπάρχει δημοκρατία, οι υπουργοί έρχονται όποτε θέλουν για να απαντήσουν σε ερωτήσεις των βουλευτών. Ο πρωθυπουργός έχει καταργήσει αυτό που γνώριζαν όλοι, για την ώρα του πρωθυπουργού, οι υπουργοί είναι ανύπαρκτοι και βουλευτές δεν έχει νόημα να έρχονται αφού από τις 14 ερωτήσεις συζητιούνται μόνο οι 2 με υφυπουργούς. Το κοινοβούλιο δεν έχει καμία αξία, αφού η συζήτηση είναι για τις δύο διακρατικές συμφωνίες και στην αίθουσα βλέπουμε τροπολογίες επί τροπολογιών με υπουργούς που δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους να εμφανίζονται ξαφνικά. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον υπουργό Προ-Πο Δένδια, τον κολλητό του Σαμαρά, ο οποίος δεν απαντάει συστηματικά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής και έρχεται για τις τροπολογίες ενώ παράλληλα επαινεί αστυνομικούς που παραβαίνουν τα καθήκοντά τους.

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά «αν λέτε ότι η Χρυσή Αυγή ντροπιάζει τον κοινοβουλευτισμό, εσείς οι 282 τον έχετε ντροπιάσει και τον έχετε ξεφτιλίσει και ειδικά εσείς που κάθεστε στα έδρανα».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: