Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε ευρώ από την εισφορά αλληλεγγύης στον Ελληνικό Λαό!




Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την τεράστια απάτη που έστησαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, τα κόμματα της προδοσίας και οι διεθνείς τοκογλύφοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικας. Σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, ούτε μισό ευρώ από την περίφημη εισφορά αλληλεγγύης υπέρ των ανέργων δεν έχει πάει στον Οργανισμό!
Η ακατάπαυστη κοροϊδία του Ελληνικού Λαού, από τους αριστερούς και δεξιούς απατεώνες, λαμβάνει πλέον δραματικές διαστάσεις. Η προ διετίας πολυδιαφημισμένη δημιουργία του ειδικού φόρου, υπό την μορφή εισφοράς, που έλαβε τον πομπώδη τίτλο «εισφορά αλληλεγγύης» και υποτίθεται πως προοριζόταν για την ανακούφιση των ανέργων, δεν είναι παρά μια τεράστια και ανήθικη απάτη του καθεστώτος των διεφθαρμένων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα γεράκια της παγκόσμιας τοκογλυφίας!
Στην συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη που καταδεικνύει το ήθος της κοινοβουλευτικής πολιτικής ελίτ, προχώρησε ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας. Ο ίδιος, επισήμανε πως το να δοθούν αυτά τα χρήματα στον Οργανισμό, είναι ζήτημα του υπουργείου Οικονομικών. Το ερώτημα βεβαίως το οποίο ανακύπτει είναι ποιος εν τέλει διαχειρίζεται και που καταλήγουν αυτά τα χρήματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τους δημοσίους υπαλλήλους, η εισφορά καταβάλλεται μέσω της παρακράτησης 2% του μισθού τους. Κατ’ εκτίμηση, τα έσοδα του λογαριασμού για την εισφορά αλληλεγγύης ανέρχονται σε 600 εκατομμύρια, αν και ο Οργανισμός δεν έχει λάβει ούτε μισό ευρώ από αυτά! Από τη στιγμή που τα χρήματα αυτά δεν καταλήγουν στο ταμείο για το οποίο προορίζονταν, δύναται ο καθένας να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα για την πραγματική εκμετάλλευση του συγκεντρωθέντος ποσού.
Η υπόθεση αυτή, για την οποία δεν έχει υπάρξει διάψευση από το υπουργείο οικονομικών, θυμίζει την αντίστοιχη του ταμείου για τους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου, έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007. Καθώς φαίνεται, οι κλέφτες της μεταπολίτευσης συνεχίζουν απρόσκοπτα το απάνθρωπο έργο τους, εξαπατώντας ένα Λαό ο οποίος ζει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης. Μετά κι από αυτό, μπορεί κανείς να περιμένει τα πάντα από την κυβέρνηση των ανήθικων, διεφθαρμένων και δολοφόνων του Λαού μας… Η αιτία της δυστυχίας μας, έχει πρόσωπο: είναι τα κόμματα των υποτακτικών των ξένων, είναι εκείνοι που θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, για να συνεχίσουν να κλέβουν τον ιδρώτα του Λαού μας!
Οι καταγγελίες του Διοικητή του ΟΑΕΔ για το γεγονός πως δεν έχει αποδοθεί ούτε ένα ευρώ από την εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας στον Οργανισμό αποδεικνύει περίτρανα πως τα "τρωκτικά" ζουν και βασιλεύουν στο διεφθαρμένο ελλαδικό κράτος. Η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει ερώτηση από τις 15/02 στη Βουλή και ζητά να διερευνηθεί άμεσα πού πήγαν τα 600 εκατ. ευρώ, να ελεγχθούν οι διαχειριστές και να καταβληθούν άμεσα τα χρήματα στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: